strelec

Larry Day
(1998): Domácí tým

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Montréal, Québec
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec
Larry Day - Film: Domácí tým
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Larry Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Race
(2015) - Stonewall
(2015) - Muž na laně
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Sloní píseň
(2014) - My Name Is Sandy
(2014) - Le Militaire
(2014) - The Girl He Met Online
(2013) - JFK: Nezvratný důkaz
(2013) - Still Life: A Three Pines Mystery
(2013) - A Sister's Revenge
(2013) - Crook
(2012) - Paralelní světy
(2012) - Na cestě
(2012) - The Good Lie
(2010) - Piché: entre ciel et terre
(2010) - Krach
(2010) - Die
(2010) - Barneyho ženy
(2009) - Recon 2023: The Gauda Prime Conspiracy
(2009) - Burning Mussolini
(2008) - South of the Moon
(2008) - Serveuses demandées
(2008) - Případ Carrie Ryansová
(2008) - Le Piège américain
(2008) - Kat: Válečná zóna
(2008) - Crossing Nirvana
(2007) - Vlna zabiják
(2007) - Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
(2006) - Síly temna
(2006) - Poslední polibek
(2006) - Časovaná bomba
(2006) - The Business (TV seriál)
(2006) - Bethune (TV seriál)
(2005) - René Lévesque (TV seriál)
(2005) - Poslední znamení
(2005) - Maurice Richard
(2005) - Král hadů
(2005) - The Festival (TV seriál)
(2005) - Canadian Case Files (TV seriál)
(2004) - Smrtelné setkání
(2004) - Přímý zásah
(2004) - Osudový zlom
(2004) - Ničivá hrozba
(2004) - Jack Paradise (Les nuits de Montréal)
(2004) - Den poté
(2004) - Delta State (TV seriál)
(2003) - Masakr na střední škole
(2003) - E.D.N.Y.
(2002) - Zrada
(2002) - Spasitel
(2002) - Parťáci v akci
(2002) - Není úniku
(2002) - Lance et compte - La nouvelle génération (TV seriál)
(2002) - Jean Duceppe (TV seriál)
(2002) - Jack & Ella
(2002) - Hra o čas
(2002) - Divoký Mesiáš
(2002) - Asbestos (TV seriál)
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Třetí světová válka
(2001) - Pekelná kuchyně
(2001) - Mrtvá zóna
(2001) - Hysteria: The Def Leppard Story
(2001) - Cause of Death
(2000) - V těle vraha
(2000) - Stardom
(2000) - Norimberk
(2000) - Detektiv Wilderová
(2000) - Bez alibi
(1999) - Sběratel kostí
(1999) - P.T. Barnum, král cirkusu
(1999) - Nejmladší kmotr
(1999) - Maximální turbulence
(1999) - Jako hrob
(1999) - Fish Out of Water
(1999) - Family Rules (TV seriál)
(1999) - Back to Sherwood (TV seriál)
(1998) - V zajetí
(1998) - The Second Arrival
(1998) - Provocateur
(1998) - Out of Control
(1998) - Nico the Unicorn
(1998) - Domácí tým
(1998) - Dead End
(1997) - Vrah nebo oběť
(1997) - Top Secret
(1997) - Laserhawk
(1997) - Křik studentů (TV seriál)
(1997) - Dům démonů
(1997) - Dobrodružství Malého Indiána
(1997) - Cizinec
(1996) - Sci-fízl
(1996) - Rainbow
(1996) - Pohyblivý terč
(1995) - Vězeň na zabití

Larry Day - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Domácí tým":
(*1958) Steve Guttenberg

(*1984) David Deveau

(*1949) Allan A. Goldstein (režisér)

(*1957) Sophie Lorain

(*1986) Tyler Hynes



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
28°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
0°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
12°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
9°58’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°24’
Beran
13°46’
UranUran:
Panna
10°03’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Štír
16°53’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Panna
14°13’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°54’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Štír
27°23’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Ryby
10°39’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Itálie Beppe Fenoglio
(*1922 - 1963) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »