strelec

Larry Day
(2002): Asbestos (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Montréal, Québec
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec
Larry Day - Film: Asbestos (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Larry Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Race
(2015) - Stonewall
(2015) - Muž na laně
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Sloní píseň
(2014) - My Name Is Sandy
(2014) - Le Militaire
(2014) - The Girl He Met Online
(2013) - JFK: Nezvratný důkaz
(2013) - Still Life: A Three Pines Mystery
(2013) - A Sister's Revenge
(2013) - Crook
(2012) - Paralelní světy
(2012) - Na cestě
(2012) - The Good Lie
(2010) - Piché: entre ciel et terre
(2010) - Krach
(2010) - Die
(2010) - Barneyho ženy
(2009) - Recon 2023: The Gauda Prime Conspiracy
(2009) - Burning Mussolini
(2008) - South of the Moon
(2008) - Serveuses demandées
(2008) - Případ Carrie Ryansová
(2008) - Le Piège américain
(2008) - Kat: Válečná zóna
(2008) - Crossing Nirvana
(2007) - Vlna zabiják
(2007) - Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
(2006) - Síly temna
(2006) - Poslední polibek
(2006) - Časovaná bomba
(2006) - The Business (TV seriál)
(2006) - Bethune (TV seriál)
(2005) - René Lévesque (TV seriál)
(2005) - Poslední znamení
(2005) - Maurice Richard
(2005) - Král hadů
(2005) - The Festival (TV seriál)
(2005) - Canadian Case Files (TV seriál)
(2004) - Smrtelné setkání
(2004) - Přímý zásah
(2004) - Osudový zlom
(2004) - Ničivá hrozba
(2004) - Jack Paradise (Les nuits de Montréal)
(2004) - Den poté
(2004) - Delta State (TV seriál)
(2003) - Masakr na střední škole
(2003) - E.D.N.Y.
(2002) - Zrada
(2002) - Spasitel
(2002) - Parťáci v akci
(2002) - Není úniku
(2002) - Lance et compte - La nouvelle génération (TV seriál)
(2002) - Jean Duceppe (TV seriál)
(2002) - Jack & Ella
(2002) - Hra o čas
(2002) - Divoký Mesiáš
(2002) - Asbestos (TV seriál)
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Třetí světová válka
(2001) - Pekelná kuchyně
(2001) - Mrtvá zóna
(2001) - Hysteria: The Def Leppard Story
(2001) - Cause of Death
(2000) - V těle vraha
(2000) - Stardom
(2000) - Norimberk
(2000) - Detektiv Wilderová
(2000) - Bez alibi
(1999) - Sběratel kostí
(1999) - P.T. Barnum, král cirkusu
(1999) - Nejmladší kmotr
(1999) - Maximální turbulence
(1999) - Jako hrob
(1999) - Fish Out of Water
(1999) - Family Rules (TV seriál)
(1999) - Back to Sherwood (TV seriál)
(1998) - V zajetí
(1998) - The Second Arrival
(1998) - Provocateur
(1998) - Out of Control
(1998) - Nico the Unicorn
(1998) - Domácí tým
(1998) - Dead End
(1997) - Vrah nebo oběť
(1997) - Top Secret
(1997) - Laserhawk
(1997) - Křik studentů (TV seriál)
(1997) - Dům démonů
(1997) - Dobrodružství Malého Indiána
(1997) - Cizinec
(1996) - Sci-fízl
(1996) - Rainbow
(1996) - Pohyblivý terč
(1995) - Vězeň na zabití

Larry Day - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Asbestos (TV seriál)":
(*1946) Murray Head



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
28°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
0°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
12°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
9°58’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°24’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
10°03’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
16°53’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
14°13’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°54’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Štír
27°23’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
10°39’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »