strelec

Larry Day
(2008): Le Piège américain

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Montréal, Québec
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec
Larry Day - Film: Le Piège américain
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Larry Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Race
(2015) - Stonewall
(2015) - Muž na laně
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Sloní píseň
(2014) - My Name Is Sandy
(2014) - Le Militaire
(2014) - The Girl He Met Online
(2013) - JFK: Nezvratný důkaz
(2013) - Still Life: A Three Pines Mystery
(2013) - A Sister's Revenge
(2013) - Crook
(2012) - Paralelní světy
(2012) - Na cestě
(2012) - The Good Lie
(2010) - Piché: entre ciel et terre
(2010) - Krach
(2010) - Die
(2010) - Barneyho ženy
(2009) - Recon 2023: The Gauda Prime Conspiracy
(2009) - Burning Mussolini
(2008) - South of the Moon
(2008) - Serveuses demandées
(2008) - Případ Carrie Ryansová
(2008) - Le Piège américain
(2008) - Kat: Válečná zóna
(2008) - Crossing Nirvana
(2007) - Vlna zabiják
(2007) - Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
(2006) - Síly temna
(2006) - Poslední polibek
(2006) - Časovaná bomba
(2006) - The Business (TV seriál)
(2006) - Bethune (TV seriál)
(2005) - René Lévesque (TV seriál)
(2005) - Poslední znamení
(2005) - Maurice Richard
(2005) - Král hadů
(2005) - The Festival (TV seriál)
(2005) - Canadian Case Files (TV seriál)
(2004) - Smrtelné setkání
(2004) - Přímý zásah
(2004) - Osudový zlom
(2004) - Ničivá hrozba
(2004) - Jack Paradise (Les nuits de Montréal)
(2004) - Den poté
(2004) - Delta State (TV seriál)
(2003) - Masakr na střední škole
(2003) - E.D.N.Y.
(2002) - Zrada
(2002) - Spasitel
(2002) - Parťáci v akci
(2002) - Není úniku
(2002) - Lance et compte - La nouvelle génération (TV seriál)
(2002) - Jean Duceppe (TV seriál)
(2002) - Jack & Ella
(2002) - Hra o čas
(2002) - Divoký Mesiáš
(2002) - Asbestos (TV seriál)
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Třetí světová válka
(2001) - Pekelná kuchyně
(2001) - Mrtvá zóna
(2001) - Hysteria: The Def Leppard Story
(2001) - Cause of Death
(2000) - V těle vraha
(2000) - Stardom
(2000) - Norimberk
(2000) - Detektiv Wilderová
(2000) - Bez alibi
(1999) - Sběratel kostí
(1999) - P.T. Barnum, král cirkusu
(1999) - Nejmladší kmotr
(1999) - Maximální turbulence
(1999) - Jako hrob
(1999) - Fish Out of Water
(1999) - Family Rules (TV seriál)
(1999) - Back to Sherwood (TV seriál)
(1998) - V zajetí
(1998) - The Second Arrival
(1998) - Provocateur
(1998) - Out of Control
(1998) - Nico the Unicorn
(1998) - Domácí tým
(1998) - Dead End
(1997) - Vrah nebo oběť
(1997) - Top Secret
(1997) - Laserhawk
(1997) - Křik studentů (TV seriál)
(1997) - Dům démonů
(1997) - Dobrodružství Malého Indiána
(1997) - Cizinec
(1996) - Sci-fízl
(1996) - Rainbow
(1996) - Pohyblivý terč
(1995) - Vězeň na zabití

Larry Day - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Le Piège américain":
(*1961) Tony Calabretta

(*1950) Rémy Girard

(*1958) Colm Feore

(*1948) Gérard Darmon

(*1978) Janet Lane



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
28°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
0°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
12°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
9°58’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°24’
Panna
8°24’
UranUran:
Panna
10°03’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Štír
16°53’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Panna
14°13’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°54’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Štír
27°23’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Ryby
10°39’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Malcolm X
(*1925 - 1965) herec

Nizozemsko Baruch Spinoza
(*1632 - 1677) filosof židovského původu, spisovatel

Spojené státy Robin Moore
(*1925 - 2008) scénárista, spisovatel

Rusko Michail Alexandrovič Šolochov
(*1905 - 1984) spisovatel

Kanada Frederick Banting
(*1891 - 1941) kanadský lékař, objevitel inzulinu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »