strelec

Larry Day
(2014): X-Men: Budoucí minulost

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Montréal, Québec
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec
Larry Day - Film: X-Men: Budoucí minulost
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Larry Day - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Race
(2015) - Stonewall
(2015) - Muž na laně
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Sloní píseň
(2014) - My Name Is Sandy
(2014) - Le Militaire
(2014) - The Girl He Met Online
(2013) - JFK: Nezvratný důkaz
(2013) - Still Life: A Three Pines Mystery
(2013) - A Sister's Revenge
(2013) - Crook
(2012) - Paralelní světy
(2012) - Na cestě
(2012) - The Good Lie
(2010) - Piché: entre ciel et terre
(2010) - Krach
(2010) - Die
(2010) - Barneyho ženy
(2009) - Recon 2023: The Gauda Prime Conspiracy
(2009) - Burning Mussolini
(2008) - South of the Moon
(2008) - Serveuses demandées
(2008) - Případ Carrie Ryansová
(2008) - Le Piège américain
(2008) - Kat: Válečná zóna
(2008) - Crossing Nirvana
(2007) - Vlna zabiják
(2007) - Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
(2006) - Síly temna
(2006) - Poslední polibek
(2006) - Časovaná bomba
(2006) - The Business (TV seriál)
(2006) - Bethune (TV seriál)
(2005) - René Lévesque (TV seriál)
(2005) - Poslední znamení
(2005) - Maurice Richard
(2005) - Král hadů
(2005) - The Festival (TV seriál)
(2005) - Canadian Case Files (TV seriál)
(2004) - Smrtelné setkání
(2004) - Přímý zásah
(2004) - Osudový zlom
(2004) - Ničivá hrozba
(2004) - Jack Paradise (Les nuits de Montréal)
(2004) - Den poté
(2004) - Delta State (TV seriál)
(2003) - Masakr na střední škole
(2003) - E.D.N.Y.
(2002) - Zrada
(2002) - Spasitel
(2002) - Parťáci v akci
(2002) - Není úniku
(2002) - Lance et compte - La nouvelle génération (TV seriál)
(2002) - Jean Duceppe (TV seriál)
(2002) - Jack & Ella
(2002) - Hra o čas
(2002) - Divoký Mesiáš
(2002) - Asbestos (TV seriál)
(2001) - Filmography (TV seriál)
(2001) - Třetí světová válka
(2001) - Pekelná kuchyně
(2001) - Mrtvá zóna
(2001) - Hysteria: The Def Leppard Story
(2001) - Cause of Death
(2000) - V těle vraha
(2000) - Stardom
(2000) - Norimberk
(2000) - Detektiv Wilderová
(2000) - Bez alibi
(1999) - Sběratel kostí
(1999) - P.T. Barnum, král cirkusu
(1999) - Nejmladší kmotr
(1999) - Maximální turbulence
(1999) - Jako hrob
(1999) - Fish Out of Water
(1999) - Family Rules (TV seriál)
(1999) - Back to Sherwood (TV seriál)
(1998) - V zajetí
(1998) - The Second Arrival
(1998) - Provocateur
(1998) - Out of Control
(1998) - Nico the Unicorn
(1998) - Domácí tým
(1998) - Dead End
(1997) - Vrah nebo oběť
(1997) - Top Secret
(1997) - Laserhawk
(1997) - Křik studentů (TV seriál)
(1997) - Dům démonů
(1997) - Dobrodružství Malého Indiána
(1997) - Cizinec
(1996) - Sci-fízl
(1996) - Rainbow
(1996) - Pohyblivý terč
(1995) - Vězeň na zabití

Larry Day - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "X-Men: Budoucí minulost":
(*1968) Hugh Jackman

(*1939) Ian McKellen

(*1966) Halle Berry

(*1982) Anna Paquin

(*1964) Famke Janssen

(*1940) Patrick Stewart

(*1946) Brian Cox

(*1973) James Marsden

(*1964) John Ottman (hudební skladatel)

(*1965) Bryan Singer (režisér)

(*1969) Peter Dinklage

(*1955) Kelsey Grammer

(*1987) Ellen Page

(*1971) Matthew Vaughn (scénárista)

(*1968) Mike Dopud

(*1989) Nicholas Hoult

(*1987) Evan Peters

(*1979) James McAvoy

(*1979) Shawn Ashmore

(*1981) Daniel Cudmore

(*2000) Morgan Lily

(*1977) Michael Fassbender

(*1990) Lucas Till

(*1990) Jennifer Lawrence

(*1981) Fan Bingbing

(*1978) Omar Sy

(*1994) Booboo Stewart

(*1983) Karine Vanasse

(*1970) Jane Goldman (scénáristka)

(*1973) Simon Kinberg (scénárista)

(*1973) Simon Kinberg (producent)

(*1981) Adan Canto

(*1986) Gregg Lowe

(*1986) Josh Helman



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
28°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
0°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
12°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
9°58’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Vodnář
19°24’
Štír
20°24’
UranUran:
Panna
10°03’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Štír
16°53’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Panna
14°13’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°54’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Štír
27°23’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Ryby
10°39’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921) herec

Česká republika Zdeněk Svěrák
(*1936) herec, scénárista, režisér, komik, zpěvák, spisovatel

Spojené státy Vince Vaughn
(*1970) herec, scénárista

Velká Británie Mike Newell
(*1942) režisér, herec

Česká republika Ondřej Brousek
(*1981) herec, skladatel, hudebník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) herec

Itálie Terence Hill
(*1939) herec, komik, scénárista, režisér

Velká Británie Eric Idle
(*1943) herec, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Martin Frič
(*1902) režisér, scénárista, herec

Irsko Brendan Gleeson
(*1955) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Dwight D. Eisenhower
(*1890 - 1969) generál, 34. prezident USA

Česká republika Miroslav Ondříček
(*1934 - 2015) kameraman

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882 - 1941) spisovatelka, prozaička, literární kritička

Rusko Marc Chagall
(*1887 - 1985) židovský bělorusko-francouzský malíř

Česká republika Miroslav Zounar
(*1932 - 1998) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »