vodnar

Laura Dern
(2007): 5 Second Movies (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
10.2. 1967 - 07:48h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
50 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, scénáristka
Laura Dern - Film: 5 Second Movies (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2007, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2007 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Dern - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wilson
(2016) - The Founder
(2016) - Mothers and Daughters
(2016) - Certain Women
(2016) - Big Little Lies (TV seriál)
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Oscar's Red Carpet 2015
(2015) - Město statečných
(2015) - F is for Family (TV seriál)
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - Bystander Revolution (TV seriál)
(2014) - 99 Homes
(2014) - Na vítězné vlně
(2014) - Hvězdy nám nepřály
(2014) - Divočina
(2013) - Trespassing Bergman
(2013) - Kroll Show (TV seriál)
(2013) - Back Beyond
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Mistr
(2011) - Mé nové Já (TV seriál)
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2010) - Fotři jsou lotři
(2010) - Everything Must Go
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Byl jednou jeden film: Zběsilost v srdci
(2009) - Něha
(2008) - Nové sčítání hlasů
(2008) - The Monday Before Thanksgiving
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Život je pes
(2007) - More Things That Happened
(2006) - Zabijáci osamělých srdcí
(2006) - Inland Empire
(2005) - All We Are Saying
(2005) - Štastné konce
(2005) - The Prize Winner of Defiance, Ohio
(2004) - Už tady nežijeme
(2003) - Intimate Portrait: Rosanna Arquette
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Mysteries of Love
(2002) - Becoming Sam
(2002) - Damaged Care
(2001) - Shelley Winters: Full Disclosure
(2001) - Beyond Jurassic Park
(2001) - Táta a ti druzí
(2001) - Poslední šance
(2001) - Ohnisko nenávisti
(2001) - Novocaine
(2001) - Jurský park 3
(2001) - Jmenuji se Sam
(2000) - Režiséři: Clint Eastwood
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Intimate Portrait: Laura Dern
(1999) - Intimate Portrait: Kelly Preston
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 2 - Cannes
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 1 - Sundance
(1999) - Říjnové nebe
(1999) - Čas zázraků
(1998) - Na plovárně
(1998) - Dítě na prodej
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Občanka Ruth
(1996) - Bastard Out of Carolina
(1995) - Hajzl
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - A Century of Women (TV seriál)
(1993) - The Last Party
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Jurský park
(1993) - Dokonalý svět
(1992) - F-16 zabíjí
(1991) - Popínavá růže
(1990) - Jonathan Ross Presents for One Week Only: David Lynch
(1990) - Zběsilost v srdci
(1990) - Industrial Symphony No. 1: The Dream of the Broken Hearted
(1989) - Tlusťoch a Chlapeček
(1989) - The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde
(1989) - Nightmare Classics (TV seriál)
(1988) - Strašidelné léto
(1987) - Grizzly II: The Predator
(1986) - Modrý samet
(1985) - Smooth Talk
(1985) - Maska
(1984) - Učitelé
(1984) - The Three Wishes of Billy Grier
(1983) - Šťastný konec
(1982) - Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Liščata
(1974) - Alice už tu nebydlí
(1973) - Na straně zákona

Laura Dern - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Laura Dern - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "5 Second Movies (TV seriál)":
(*1956) Mel Gibson

(*1955) Bruce Willis

(*1971) Ewan McGregor

(*1952) Liam Neeson

(*1946) Tommy Lee Jones

(*1968) Will Smith

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1957) Dolph Lundgren

(*1942) Harrison Ford

(*1988) Haley Joel Osment

(*1947) Sam Neill

(*1962) Tom Cruise

(*1943) Robert De Niro

(*1959) Val Kilmer

(*1952) Jeff Goldblum

(*1975) Milla Jovovich

(*1981) Elijah Wood

(*1971) Sean Astin

(*1937) Jack Nicholson

(*1951) Michael Keaton

(*1961) Michael J. Fox

(*1946) Tim Curry

(*1949) Jeff Bridges

(*1954) Ray Liotta

(*1962) Jim Carrey

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1959) Linda Blair

(*1974) Christian Bale

(*1960) Antonio Banderas

(*1924) Marlon Brando

(*1980) Macaulay Culkin

(*1955) Jeff Daniels

(*1952) John Goodman

(*1935) Charles Grodin

(*1914) Alec Guinness

(*1951) Mark Hamill

(*1937) Dustin Hoffman

(*1931) James Earl Jones

(*1938) Christopher Lloyd

(*1953) Rick Moranis

(*1931) Leonard Nimoy

(*1943) Joe Pesci

(*1931) William Shatner

(*1957) Daniel Stern

(*1948) Carl Weathers

(*1951) Robin Williams

(*1956) Carrie Fisher

(*1966) Robin Wright Penn

(*1962) Amy Yasbeck

(*1940) Bruce Lee

(*1967) Guy Pearce

(*1932) Ellen Burstyn

(*1983) Joseph Mazzello

(*1981) Hayden Christensen

(*1961) Ralph Macchio

(*1932) Pat Morita

(*1920) DeForest Kelley

(*1939) Paul Sorvino

(*1923) Richard Attenborough

(*1944) Frank Oz

(*1969) Trey Parker

(*1956) Nathan Lane

(*1949) Michael Richards

(*1946) Talia Shire

(*1937) Barton Heyman

(*1966) Michael Imperioli

(*1981) Jonathan Taylor Thomas

(*1974) David Moscow

(*1907) Burgess Meredith

(*1979) Ariana Richards

(*1964) Andy Serkis

(*1935) Chaim Topol

(*1928) Adam West

(*1945) George Wyner

(*1972) Jean Dujardin

(*1944) Ian McDiarmid

(*1913) Charles Scorsese

(*1959) Simon Cowell

(*1952) Mr. T

(*1937) George Carlin

(*1939) Frank Vincent

(*1979) Jennifer Carpenter

(*1968) Antonio Tarver

(*1959) Weird Al Yankovic

(*1956) Bob Saget

(*1973) Seth MacFarlane

(*1973) Ahmed Best

(*1944) Peter Mayhew

(*1931) Dean Jones

(*1944) Richard Gant

(*1935) David Prowse

(*1945) Bob Peck

(*1981) Brad Jones

(*1981) Brad Jones (scénárista)

(*1934) Kenny Baker



Tranzitní horoskop (2007)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
21°13’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
4°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
7°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
13°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
29°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
26°44’
Střelec
8°17’
SaturnSaturn:
Ryby
27°32’
Lev
24°26’
UranUran:
Panna
23°38’
Ryby
11°33’
NeptunNeptun:
Štír
24°17’
Vodnář
18°07’
PlutoPluto:
Panna
20°02’
Střelec
27°02’
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°10’
Ryby
19°38’
Černá LunaLilith:
Beran
5°11’
Váhy
8°08’
CheirónCheirón:
Ryby
23°42’
Vodnář
7°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Ryby
12°31’
4. IC:
Blíženci
19°28’
7. DSC:
Panna
12°31’
10. MC:
Střelec
19°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »