vodnar

Laura Dern
(2013): Back Beyond

Pohlaví:
Žena
Narození:
10.2. 1967 - 07:48h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
51 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, scénáristka
Laura Dern - Film: Back Beyond
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Dern - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wilson
(2016) - The Founder
(2016) - Mothers and Daughters
(2016) - Certain Women
(2016) - Big Little Lies (TV seriál)
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - Oscar's Red Carpet 2015
(2015) - Město statečných
(2015) - F is for Family (TV seriál)
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Hollywood Film Awards
(2014) - Bystander Revolution (TV seriál)
(2014) - 99 Homes
(2014) - Na vítězné vlně
(2014) - Hvězdy nám nepřály
(2014) - Divočina
(2013) - Trespassing Bergman
(2013) - Kroll Show (TV seriál)
(2013) - Back Beyond
(2012) - The 2012 Film Independent Spirit Awards
(2012) - Mistr
(2011) - Mé nové Já (TV seriál)
(2011) - Fight For Your Right Revisited
(2010) - Fotři jsou lotři
(2010) - Everything Must Go
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Byl jednou jeden film: Zběsilost v srdci
(2009) - Něha
(2008) - Nové sčítání hlasů
(2008) - The Monday Before Thanksgiving
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Život je pes
(2007) - More Things That Happened
(2006) - Zabijáci osamělých srdcí
(2006) - Inland Empire
(2005) - All We Are Saying
(2005) - Štastné konce
(2005) - The Prize Winner of Defiance, Ohio
(2004) - Už tady nežijeme
(2003) - Intimate Portrait: Rosanna Arquette
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Mysteries of Love
(2002) - Becoming Sam
(2002) - Damaged Care
(2001) - Shelley Winters: Full Disclosure
(2001) - Beyond Jurassic Park
(2001) - Táta a ti druzí
(2001) - Poslední šance
(2001) - Ohnisko nenávisti
(2001) - Novocaine
(2001) - Jurský park 3
(2001) - Jmenuji se Sam
(2000) - Režiséři: Clint Eastwood
(2000) - Dr. T a jeho ženy
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Intimate Portrait: Laura Dern
(1999) - Intimate Portrait: Kelly Preston
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 2 - Cannes
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 1 - Sundance
(1999) - Říjnové nebe
(1999) - Čas zázraků
(1998) - Na plovárně
(1998) - Dítě na prodej
(1996) - The American Film Institute Salute to Steven Spielberg
(1996) - The Siege at Ruby Ridge
(1996) - Občanka Ruth
(1996) - Bastard Out of Carolina
(1995) - Hajzl
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - A Century of Women (TV seriál)
(1993) - The Last Party
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Jurský park
(1993) - Dokonalý svět
(1992) - F-16 zabíjí
(1991) - Popínavá růže
(1990) - Jonathan Ross Presents for One Week Only: David Lynch
(1990) - Zběsilost v srdci
(1990) - Industrial Symphony No. 1: The Dream of the Broken Hearted
(1989) - Tlusťoch a Chlapeček
(1989) - The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde
(1989) - Nightmare Classics (TV seriál)
(1988) - Strašidelné léto
(1987) - Grizzly II: The Predator
(1986) - Modrý samet
(1985) - Smooth Talk
(1985) - Maska
(1984) - Učitelé
(1984) - The Three Wishes of Billy Grier
(1983) - Šťastný konec
(1982) - Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Liščata
(1974) - Alice už tu nebydlí
(1973) - Na straně zákona

Laura Dern - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Laura Dern - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Back Beyond":
(*1974) Joaquin Phoenix

(*1970) Paul Thomas Anderson (režisér)

(*1970) Paul Thomas Anderson (scénárista)

(*1967) Philip Seymour Hoffman

(*1974) Amy Adams

(*1981) Rami Malek

(*1971) Jonny Greenwood (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
21°13’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
4°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
7°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
13°32’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
29°31’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
26°44’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Ryby
27°32’
Štír
9°34’
UranUran:
Panna
23°38’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
24°17’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
20°02’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°10’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Beran
5°11’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
23°42’
Ryby
6°03’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Ryby
12°31’
4. IC:
Blíženci
19°28’
7. DSC:
Panna
12°31’
10. MC:
Střelec
19°28’

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »