ryby

Laura Harring
(1987): Alamo: Třináct dní ke slávě

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Mochis, Sinaloa
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka
Laura Harring - Film: Alamo: Třináct dní ke slávě
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Harring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Alamo: Třináct dní ke slávě":
(*1958) Alec Baldwin

(*1940) Raul Julia

(*1936) Jan Tříska

(*1942) David Ogden Stiers

(*1924) Gene Evans

(*1951) Jim Metzler

(*1923) James Arness

(*1921) Brian Keith

(*1943) Stan Ivar

(*1922) Burt Kennedy (režisér)

(*1931) Noble Willingham

(*1938) Buck Taylor

(*1948) Tom Everett

(*1915) Lorne Greene

(*1961) Tom Schanley

(*1958) Gary Kasper

(*1962) Ethan Wayne

(*1939) Isela Vega



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
20°50’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°39’
Střelec
15°26’
UranUran:
Panna
7°48’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Štír
17°46’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Panna
12°56’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°02’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Střelec
5°30’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Ryby
14°21’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »