ryby

Laura Harring
(1987): Alamo: Třináct dní ke slávě

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Mochis, Sinaloa
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka
Laura Harring - Film: Alamo: Třináct dní ke slávě
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Harring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Alamo: Třináct dní ke slávě":
(*1958) Alec Baldwin

(*1940) Raul Julia

(*1936) Jan Tříska

(*1942) David Ogden Stiers

(*1924) Gene Evans

(*1951) Jim Metzler

(*1923) James Arness

(*1921) Brian Keith

(*1943) Stan Ivar

(*1922) Burt Kennedy (režisér)

(*1931) Noble Willingham

(*1938) Buck Taylor

(*1948) Tom Everett

(*1915) Lorne Greene

(*1961) Tom Schanley

(*1958) Gary Kasper

(*1962) Ethan Wayne

(*1939) Isela Vega



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
20°50’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°39’
Střelec
15°26’
UranUran:
Panna
7°48’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Štír
17°46’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Panna
12°56’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°02’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Střelec
5°30’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Ryby
14°21’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »