ryby

Laura Harring
(1987): Alamo: Třináct dní ke slávě

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Mochis, Sinaloa
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka
Laura Harring - Film: Alamo: Třináct dní ke slávě
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1987, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1987 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Harring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Alamo: Třináct dní ke slávě":
(*1958) Alec Baldwin

(*1940) Raul Julia

(*1936) Jan Tříska

(*1942) David Ogden Stiers

(*1924) Gene Evans

(*1951) Jim Metzler

(*1923) James Arness

(*1921) Brian Keith

(*1943) Stan Ivar

(*1922) Burt Kennedy (režisér)

(*1931) Noble Willingham

(*1938) Buck Taylor

(*1948) Tom Everett

(*1915) Lorne Greene

(*1961) Tom Schanley

(*1958) Gary Kasper

(*1962) Ethan Wayne

(*1939) Isela Vega



Tranzitní horoskop (1987)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
20°50’
Ryby
17°35’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°39’
Střelec
15°26’
UranUran:
Panna
7°48’
Střelec
23°37’
NeptunNeptun:
Štír
17°46’
Kozoroh
5°42’
PlutoPluto:
Panna
12°56’
Štír
9°28’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°02’
Beran
16°28’
Černá LunaLilith:
Střelec
5°30’
Rak
4°21’
CheirónCheirón:
Ryby
14°21’
Blíženci
17°21’

Dnes se narodili
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907) herec

Belgie Hergé
(*1907) kreslíř, autor Tintinova dobrodružství

Francie Charles Aznavour
(*1924) šansoniér, zpěvák, písničkář, textař, herec

Slovensko Katarína Brychtová
(*1967) herečka, moderátorka

Česká republika Věra Bílá
(*1954) zpěvačka a hudebnice romské národnosti


Zítra slaví narozeniny
Německo Tom Tykwer
(*1965) režisér, scénárista, skladatel, herec

Německo Hans Frank
(*1900) právník, nacista

Česká republika Eliška Kaplicky Fuchsová
(*1978) herečka, scénáristka, režisérka, manželka Jana Kaplického

Spojené státy Robert Moog
(*1934) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Velká Británie Joan Collins
(*1933) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adolf Born
(*1930 - 2016) malíř, kreslíř, ilustrátor, animátor, karikaturista a kostýmní výtvarník

Francie Victor Hugo
(*1802 - 1885) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882 - 1939) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník

Itálie Alessandro Manzoni
(*1785 - 1873) básník, prozaik

Francie Henri Dutilleux
(*1916 - 2013) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »