ryby

Laura Harring
(2003): Básník

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Mochis, Sinaloa
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka
Laura Harring - Film: Básník
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Harring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Básník":
(*1941) Jürgen Prochnow

(*1965) Dougray Scott

(*1972) Erika Marozsán

(*1979) Andrew Lee Potts

(*1967) Gregory B. Waldis

(*1963) Marcel Barsotti (hudební skladatel)

(*1969) Gunther Gillian

(*1948) Miguel Herz-Kestranek

(*1979) Mavie Hörbiger



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
20°50’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°39’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Panna
7°48’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Štír
17°46’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Panna
12°56’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°02’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Střelec
5°30’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Ryby
14°21’
Kozoroh
10°48’

Dnes se narodili
Česká republika Mahulena Bočanová
(*1967) herečka, moderátorka

Spojené státy Queen Latifah
(*1970) herečka, zpěvačka

Spojené státy Jerry Cantrell
(*1966) zpěvák, kytarista z kapely Alice in Chains

Spojené státy John Updike
(*1932) básník, prozaik

Spojené státy Edgar Cayce
(*1877) spisovatel, jasnovidec, prorok


Zítra slaví narozeniny
Německo Bruce Willis
(*1955) herec, zpěvák

Spojené státy Patrick McGoohan
(*1928) herec

Spojené státy Glenn Close
(*1947) herečka

Česká republika Simona Stašová
(*1955) herečka

Německo Adolf Eichmann
(*1906) nacista, válečný zločinec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Němec
(*1936 - 2016) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Česká republika Saša Rašilov ml.
(*1936 - 2000)

Spojené státy Chuck Berry
(*1926 - 2017) zpěvák, kytarista

Německo Erich Fromm
(*1900 - 1980) psycholog, humanistický filosof a sociolog

Nizozemsko Gerard Adriaan Heineken
(*1841 - 1893) zakladatel pivní značky Heineken



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »