ryby

Laura Harring
(2005): All Souls Day: Dia de los Muertos

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Mochis, Sinaloa
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herečka
Laura Harring - Film: All Souls Day: Dia de los Muertos
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Harring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "All Souls Day: Dia de los Muertos":
(*1944) Danny Trejo

(*1954) Jeffrey Combs

(*1954) David Keith

(*1974) Laz Alonso

(*1978) Nichole Hiltz

(*1963) Ellie Cornell

(*1977) Marisa Ramirez

(*1977) Travis Wester

(*1982) Mircea Monroe



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
20°50’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°39’
Rak
24°53’
UranUran:
Panna
7°48’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Štír
17°46’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Panna
12°56’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°02’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Střelec
5°30’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Ryby
14°21’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »