ryby

Laura Harring
(2014): Sex Ed

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Mochis, Sinaloa
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka
Laura Harring - Film: Sex Ed
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Laura Harring - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sex Ed":
(*1988) Haley Joel Osment

(*1967) George Eads

(*1987) Abby Elliott

(*1964) Matt Walsh

(*1988) Parker Young



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
12°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
4°27’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
25°23’
-(rychlá)
MarsMars:
Ryby
9°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
20°50’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Vodnář
27°39’
Štír
20°24’
UranUran:
Panna
7°48’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Štír
17°46’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Panna
12°56’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Rak
8°02’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Střelec
5°30’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Ryby
14°21’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Slovensko Tomáš Hanák
(*1957) herec, moderátor

Velká Británie Michael York
(*1942) herec

Spojené státy Quentin Tarantino
(*1963) scénárista, režisér

Itálie Giuseppe Tornatore
(*1956) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Mariah Carey
(*1970) herečka, zpěvačka, návrhářka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921) herec

Česká republika Zdeněk Svěrák
(*1936) herec, scénárista, režisér, komik, zpěvák, spisovatel

Spojené státy Vince Vaughn
(*1970) herec, scénárista

Velká Británie Mike Newell
(*1942) režisér, herec

Česká republika Ondřej Brousek
(*1981) herec, skladatel, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Dudley Moore
(*1935 - 2002) herec

Česká republika Gabriela Preissová
(*1862 - 1946) spisovatelka, dramaturgyně národního divadla

Rusko Jurij Alexejevič Gagarin
(*1934 - 1968) kosmonaut

Alžírsko Robert Merle
(*1908 - 2004) dramatik, překladatel, prozaik

Francie Jean-Marie Balestre
(*1921 - 2008) francouzský novinář a funkcionář v automobilovém sportu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »