byk

Lena Dunham
(2015): Sedm dní v pekle

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
33 let
Povolání:
herečka, režisérka, spisovatelka
Lena Dunham - Film: Sedm dní v pekle
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lena Dunham - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Lena Dunham - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Lena Dunham - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Sedm dní v pekle":
(*1957) Dolph Lundgren

(*1953) Mary Steenburgen

(*1969) Michael Sheen

(*1956) David Copperfield

(*1981) Serena Williams

(*1959) John McEnroe

(*1955) Howie Mandel

(*1978) Andy Samberg

(*1971) Jon Hamm

(*1966) Fred Armisen

(*1970) Will Forte

(*1987) Karen Gillan

(*1986) Kit Harington

(*1929) June Squibb



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
22°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
12°15’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
11°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
20°16’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
19°08’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
17°31’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Střelec
7°28’
Střelec
0°54’
UranUran:
Střelec
21°30’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Kozoroh
5°28’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Štír
5°30’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Beran
28°48’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Blíženci
8°20’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Blíženci
13°14’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »