rak

Leslie Browne
(1977): Nový začátek

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herečka
Leslie Browne - Film: Nový začátek
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Leslie Browne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Nový začátek":
(*1931) Anne Bancroft

(*1933) Tom Skerritt

(*1934) Shirley MacLaine

(*1948) Michail Baryšnikov

(*1954) Donald Petrie

(*1927) Herbert Ross (režisér)

(*1925) Marshall Thompson

(*1912) Martha Scott

(*1936) Anthony Zerbe

(*1906) Robert Surtees (kameraman)

(*1918) Arthur Laurents (scénárista)



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
7°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
29°41’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
1°41’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
27°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
5°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
24°16’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Střelec
9°05’
Lev
15°48’
UranUran:
Lev
5°25’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Váhy
29°51’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Lev
28°31’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Štír
17°12’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Ryby
3°46’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Vodnář
16°41’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »