kozoroh

Lloyd Bridges
(1965): The Loner (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.1. 1913 - 10:45h
Místo:
San Leandro, Kalifornie
Země:
Věk:
† 85 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
10.3.1998 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
Lloyd Bridges - Film: The Loner (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1965, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1965 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Lloyd Bridges - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - Fotroviny
(1999) - From Russia to Hollywood: The 100-Year Odyssey of Chekhov and Shdanoff
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Maffiósso
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - The Deliverance of Elaine
(1995) - Péťa a vlk
(1995) - The Other Woman
(1995) - Nic netrvá věčně (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Krajní meze
(1994) - Zděšení
(1994) - Secret Sins of the Father
(1994) - Cinderella... Frozen in Time
(1993) - Žhavé výstřely 2
(1993) - Mr. Bluesman
(1993) - Harts of the West (TV seriál)
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - The Making of 'High Noon'
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Miláčku, zvětšil jsem naše dítě
(1992) - Devlin
(1991) - Žhavé výstřely
(1991) - In the Nick of Time
(1990) - Help Save Planet Earth
(1990) - Shining Time Station Christmas: 'Tis a Gift
(1990) - Královna chamtivých
(1990) - Joe kontra sopka
(1990) - Capital News
(1990) - Capital News (TV seriál)
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Zimní lidé
(1989) - Příbuzní
(1989) - Cross of Fire
(1988) - Tucker: Člověk a jeho sen
(1988) - Předurčena k vraždě
(1987) - Ve jménu vlasti
(1987) - I Am Joe's Heart
(1986) - Vražda v uniformě
(1986) - The Thanksgiving Promise
(1986) - Sever a Jih II (TV seriál)
(1986) - Bláznivá Air Force
(1985) - Alenka v říši divů
(1984) - Papírové panenky (TV seriál)
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1983) - Loving (TV seriál)
(1983) - Grace Kelly
(1982) - Připoutejte se, prosím! 2
(1982) - Paper Dolls
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1982) - Life of the Party: The Story of Beatrice
(1981) - Na východ od ráje (TV seriál)
(1980) - Circus of the Stars #5
(1980) - This Year's Blonde
(1980) - Připoutejte se, prosím!
(1979) - Železná maska
(1979) - Transkontinentální expres
(1979) - Mission Galactica: The Cylon Attack
(1979) - Medvědí ostrov
(1978) - World War II: G.I. Diary (TV seriál)
(1978) - Shimmering Light
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1978) - The Great Wallendas
(1978) - The Critical List
(1977) - Telethon
(1977) - Kořeny (TV seriál)
(1977) - Force of Evil
(1975) - Stowaway to the Moon
(1975) - Návrat Joe Forrestera
(1975) - Joe Forrester (TV seriál)
(1974) - Celebrity Tennis
(1974) - The Whirlwind
(1974) - Benjamin Franklin (TV seriál)
(1973) - Trouble Comes to Town
(1973) - Running Wild
(1973) - Death Race
(1973) - Crime Club
(1972) - Water World (TV seriál)
(1972) - To Find a Man
(1972) - Haunts of the Very Rich
(1971) - A Tattered Web
(1971) - Do You Take This Stranger?
(1971) - Deadly Dream
(1970) - Ztracený let
(1970) - The Love War
(1970) - San Francisco International Airport (TV seriál)
(1969) - Šťastný konec
(1969) - Silent Night, Lonely Night
(1969) - The Silent Gun
(1968) - The 20th Annual Primetime Emmy Awards
(1968) - Operace Vzteklý pes
(1968) - Daring Game
(1968) - A Case of Libel
(1966) - The World of Inner Space
(1966) - Podmořská cesta kolem světa
(1965) - The Loner (TV seriál)
(1962) - The Match Game
(1962) - The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
(1962) - A Pair of Boots
(1962) - My Daddy Can Lick Your Daddy
(1960) - Special Gala to Support Kennedy Campaign
(1960) - The Valley of Decision
(1958) - Sea Hunt (TV seriál)
(1958) - The Goddess
(1957) - Ride Out for Revenge
(1956) - Wetbacks
(1956) - Obchodník s deštěm
(1956) - Chevron Hall of Stars (TV seriál)
(1955) - Wichita
(1955) - Apache Woman
(1954) - Third Party Risk
(1954) - Pride of the Blue Grass
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - The Kid from Left Field
(1953) - The Tall Texan
(1953) - The Limping Man
(1953) - Last of the Comanches
(1953) - City of Bad Men
(1952) - V pravé poledne
(1952) - Plymouth Adventure
(1951) - Three Steps North
(1951) - The Whistle at Eaton Falls
(1951) - Little Big Horn
(1950) - The White Tower
(1950) - The Sound of Fury
(1950) - Rocketship X-M
(1950) - Colt .45
(1949) - Trapped
(1949) - Red Canyon
(1949) - Mr. Whitney Had a Notion
(1949) - Home of the Brave
(1949) - Hideout
(1949) - Calamity Jane and Sam Bass
(1948) - 16 Fathoms Deep
(1948) - Secret Service Investigator
(1948) - Moonrise
(1947) - Thunderbolt
(1947) - The Trouble with Women
(1947) - Ramrod
(1947) - Neporažená
(1946) - Miss Susie Slagle's
(1946) - Canyon Passage
(1946) - Abilene Town
(1945) - A Walk in the Sun
(1945) - Strange Confession
(1945) - Secret Agent X-9
(1944) - The Master Race
(1944) - She's a Soldier Too
(1944) - Saddle Leather Law
(1944) - Once Upon a Time
(1944) - Louisiana Hayride
(1943) - They Stooge to Conga
(1943) - Sahara
(1943) - A Rookie's Cookie
(1943) - Passport to Suez
(1943) - His Wedding Scare
(1943) - The Heat's On
(1943) - Hail to the Rangers
(1943) - Destroyer
(1943) - Crime Doctor's Strangest Case
(1943) - City Without Men
(1942) - West of Tombstone
(1942) - Underground Agent
(1942) - Tramp, Tramp, Tramp
(1942) - The Wife Takes a Flyer
(1942) - The Spirit of Stanford
(1942) - The Daring Young Man
(1942) - Sweetheart of the Fleet
(1942) - Stand by All Networks
(1942) - Shut My Big Mouth
(1942) - Rozruch ve městě
(1942) - Riders of the Northland
(1942) - Pardon My Gun
(1942) - North of the Rockies
(1942) - The Great Glover
(1942) - Flight Lieutenant
(1942) - Commandos Strike at Dawn
(1942) - Canal Zone
(1942) - Cadets on Parade
(1942) - Boston Blackie Goes Hollywood
(1942) - Blondie Goes to College
(1942) - Atlantic Convoy
(1942) - A Man's World
(1942) - Alias Boston Blackie
(1941) - Záhadný pan Jordan
(1941) - You Belong to Me
(1941) - Two Latins from Manhattan
(1941) - Three Girls About Town
(1941) - They Dare Not Love
(1941) - The Lone Wolf Takes a Chance
(1941) - The Son of Davy Crockett
(1941) - Sing for Your Supper
(1941) - The Royal Mounted Patrol
(1941) - Our Wife
(1941) - The Medico of Painted Springs
(1941) - I Was a Prisoner on Devil's Island
(1941) - Honolulu Lu
(1941) - Harvard, Here I Come!
(1941) - Harmon of Michigan
(1940) - Cesta na severozápad

Lloyd Bridges - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The Loner (TV seriál)":
(*1941) Beau Bridges

(*1921) James Whitmore

(*1920) Don Taylor (režisér)

(*1924) Pat Hingle

(*1894) Tay Garnett (režisér)

(*1930) Larry Peerce (režisér)

(*1911) Joseph Pevney (režisér)

(*1900) Norman Foster (režisér)

(*1908) James B. Clark (režisér)

(*1937) Ina Balin

(*1905) Paul Henreid (režisér)

(*1932) Sheree North

(*1921) Alex March (režisér)

(*1934) Joyce Van Patten

(*1907) Mike Mazurki

(*1929) Jerry Goldsmith (hudební skladatel)

(*1912) Barry Sullivan

(*1926) Nancy Gates

(*1934) James Sikking

(*1936) Quinn K. Redeker

(*1917) Meg Wyllie

(*1928) Jeanne Cooper

(*1921) Nelson Riddle (hudební skladatel)

(*1931) Pat Conway

(*1924) Rod Serling (scénárista)

(*1918) David Opatoshu

(*1911) James Gregory



Tranzitní horoskop (1965)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°03’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
26°21’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°58’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
9°51’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
3°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
2°54’
Býk
16°14’
SaturnSaturn:
Býk
27°19’
Ryby
1°20’
UranUran:
Vodnář
3°00’
Panna
14°46’
NeptunNeptun:
Rak
24°36’
Štír
19°19’
PlutoPluto:
Blíženci
28°33’
Panna
16°16’
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°56’
Blíženci
21°56’
Černá LunaLilith:
Vodnář
25°05’
Kozoroh
9°12’
CheirónCheirón:
Ryby
8°02’
Ryby
14°49’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Beran
6°04’
4. IC:
Rak
3°24’
7. DSC:
Váhy
6°04’
10. MC:
Kozoroh
3°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »