panna

Louis C. K.
(1995): Highjacker

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: Highjacker
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Highjacker":


Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Ryby
8°01’
UranUran:
Panna
24°26’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Panna
26°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »