panna

Louis C. K.
(1999): Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1999, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1999 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show":
(*1949) Patrick Duffy



Tranzitní horoskop (1999)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Ryby
22°00’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Beran
26°46’
UranUran:
Panna
24°26’
Vodnář
10°58’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Vodnář
1°04’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Střelec
9°07’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Lev
24°22’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Štír
12°38’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Štír
29°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Prince
(*1958 - 2016) zpěvák, multiinstrumentalista

Spojené státy Mark Twain
(*1835 - 1910) spisovatel, žurnalista

Spojené státy Nina Simone
(*1933 - 2003) zpěvačka

Polsko Manfred von Richthofen
(*1892 - 1918) německý pilot známý jako The Red Baron

Brazílie Tiradentes
(*1746 - 1792) brazilský hrdina, revolucionář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »