panna

Louis C. K.
(2002): Tough Crowd with Colin Quinn

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: Tough Crowd with Colin Quinn
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Tough Crowd with Colin Quinn":
(*1957) Denis Leary

(*1952) George Wallace

(*1955) David Alan Grier

(*1980) Kevin Hart

(*1970) Sarah Silverman

(*1962) Nick DiPaolo

(*1969) Patrice O'Neal

(*1948) Lewis Black

(*1964) Stephen Colbert

(*1970) Daniel Stewart Sherman

(*1965) Dave Attell

(*1967) Artie Lange

(*1964) Matt Walsh

(*1972) Ralphie May

(*1969) Godfrey

(*1983) Josh Ruben

(*1970) Orny Adams



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Panna
24°26’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Kozoroh
2°13’

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »