panna

Louis C. K.
(2006): Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders":
(*1911) Ronald Reagan

(*1946) Bill Clinton

(*1924) George Bush

(*1946) George W. Bush

(*1924) Jimmy Carter



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Lev
9°53’
UranUran:
Panna
24°26’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Slovensko Tomáš Hanák
(*1957) herec, moderátor

Velká Británie Michael York
(*1942) herec

Spojené státy Quentin Tarantino
(*1963) scénárista, režisér

Itálie Giuseppe Tornatore
(*1956) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Mariah Carey
(*1970) herečka, zpěvačka, návrhářka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921) herec

Česká republika Zdeněk Svěrák
(*1936) herec, scénárista, režisér, komik, zpěvák, spisovatel

Spojené státy Vince Vaughn
(*1970) herec, scénárista

Velká Británie Mike Newell
(*1942) režisér, herec

Česká republika Ondřej Brousek
(*1981) herec, skladatel, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Dudley Moore
(*1935 - 2002) herec

Česká republika Gabriela Preissová
(*1862 - 1946) spisovatelka, dramaturgyně národního divadla

Rusko Jurij Alexejevič Gagarin
(*1934 - 1968) kosmonaut

Alžírsko Robert Merle
(*1908 - 2004) dramatik, překladatel, prozaik

Francie Jean-Marie Balestre
(*1921 - 2008) francouzský novinář a funkcionář v automobilovém sportu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »