panna

Louis C. K.
(2009): Just for Laughs (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: Just for Laughs (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Just for Laughs (TV seriál)":
(*1946) Cheech Marin

(*1946) Cheech Marin (scénárista)

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1955) Whoopi Goldberg (scénáristka)

(*1943) Chevy Chase

(*1945) Steve Martin

(*1945) Steve Martin (scénárista)

(*1950) Martin Short

(*1950) Martin Short (scénárista)

(*1939) John Cleese

(*1939) John Cleese (scénárista)

(*1951) Geoffrey Rush

(*1972) Dane Cook

(*1972) Dane Cook (scénárista)

(*1962) Eddie Izzard

(*1962) Eddie Izzard (scénárista)

(*1962) Bobcat Goldthwait

(*1962) Bobcat Goldthwait (scénárista)

(*1962) Craig Ferguson

(*1962) Craig Ferguson (scénárista)

(*1962) Harland Williams

(*1974) Jimmy Fallon

(*1974) Jimmy Fallon (scénárista)

(*1952) George Wallace

(*1938) Tommy Chong

(*1938) Tommy Chong (scénárista)

(*1980) Nick Cannon

(*1980) Nick Cannon (scénárista)

(*1980) Kevin Hart

(*1980) Kevin Hart (scénárista)

(*1964) Anthony Clark

(*1964) Anthony Clark (scénárista)

(*1969) Patrice O'Neal

(*1948) Lewis Black

(*1948) Lewis Black (scénárista)

(*1933) Joan Rivers

(*1960) Brad Garrett

(*1960) Brad Garrett (scénárista)

(*1970) Aisha Tyler

(*1970) Aisha Tyler (scénáristka)

(*1964) Caroline Rhea

(*1964) Caroline Rhea (scénáristka)

(*1972) Shaun Majumder

(*1972) Shaun Majumder (scénárista)

(*1963) Jeremy Hotz

(*1973) Noel Fielding

(*1974) Arj Barker (scénárista)

(*1983) Aziz Ansari

(*1983) Aziz Ansari (scénárista)

(*1971) Craig Robinson

(*1971) Craig Robinson (scénárista)

(*1968) Paul F. Tompkins

(*1968) Paul F. Tompkins (scénárista)

(*1966) Jim Gaffigan

(*1966) Jim Gaffigan (scénárista)

(*1960) Kathy Griffin

(*1972) Jimmy Carr (scénárista)

(*1982) Whitney Cummings (scénáristka)

(*1982) Whitney Cummings

(*1956) Ron White

(*1956) Ron White (scénárista)

(*1970) Elon Gold

(*1968) Jim Norton

(*1968) Jim Norton (scénárista)

(*1972) Ed Byrne

(*1972) Ed Byrne (scénárista)

(*1977) Jim Jefferies

(*1977) Jim Jefferies (scénárista)

(*1978) Mike Birbiglia

(*1975) Tim Minchin

(*1968) Bill Burr

(*1976) Gabriel Iglesias

(*1970) Orny Adams



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Panna
21°45’
UranUran:
Panna
24°26’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »