panna

Louis C. K.
(2012): 64. Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: 64. Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "64. Emmy Awards":
(*1949) Jessica Lange

(*1967) Nicole Kidman

(*1949) Tom Berenger

(*1957) Steve Buscemi

(*1950) Ed Harris

(*1960) Julianne Moore

(*1955) Kevin Costner

(*1961) Michael J. Fox

(*1948) Kathy Bates

(*1956) Tom Hanks

(*1958) Alec Baldwin

(*1958) Giancarlo Esposito

(*1969) Matthew Perry

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1947) Glenn Close

(*1968) Ashley Judd

(*1968) Lucy Liu

(*1959) Mare Winningham

(*1946) Ed O'Neill

(*1980) Zooey Deschanel

(*1979) Claire Danes

(*1969) Jeremy Davies

(*1966) Julianna Margulies

(*1956) Rita Wilson

(*1964) Don Cheadle

(*1954) Ron Howard

(*1957) Jay Roach

(*1974) Jake Kasdan

(*1970) Jennifer Westfeldt

(*1969) Peter Dinklage

(*1977) James Van Der Beek

(*1953) Frances Conroy

(*1952) Christine Baranski

(*1970) Julie Bowen

(*1958) Ellen DeGeneres

(*1962) Andre Braugher

(*1971) Damian Lewis

(*1972) Archie Panjabi

(*1971) Michael C. Hall

(*1963) Hugh Bonneville

(*1970) Martha Plimpton

(*1964) Clive Owen

(*1967) Ty Burrell

(*1989) Hayden Panettiere

(*1974) Sarah Paulson

(*1975) Christina Hendricks

(*1965) Jon Cryer

(*1970) Tina Fey

(*1977) Kerry Washington

(*1961) Jared Harris

(*1974) Jimmy Fallon

(*1971) Martin Freeman

(*1986) Emily VanCamp

(*1963) Brendan Coyle

(*1968) Tracy Morgan

(*1962) Jon Stewart

(*1964) Stephen Colbert

(*1975) Hugh Dancy

(*1956) Bryan Cranston

(*1987) Evan Peters

(*1967) Connie Britton

(*1949) Julian Fellowes

(*1963) Michael Cuesta

(*1973) Kristen Wiig

(*1961) Ricky Gervais

(*1981) Michelle Dockery

(*1970) Melissa McCarthy

(*1972) Idris Elba

(*1978) Ginnifer Goodwin

(*1971) Jon Hamm

(*1973) Jim Parsons

(*1986) Kat Dennings

(*1979) Aaron Paul

(*1968) Anna Gunn

(*1978) Bill Hader

(*1971) Amy Poehler

(*1998) Ariel Winter

(*1959) Robert B. Weide

(*1975) Jesse Tyler Ferguson

(*1974) Danny Strong

(*1972) Sofía Vergara

(*1973) Seth MacFarlane

(*1983) Aziz Ansari

(*1962) Denis O'Hare

(*1981) Josh Groban

(*1967) Jimmy Kimmel

(*1922) Betty White

(*1976) Benedict Cumberbatch

(*1967) Keith Urban

(*1975) Mayim Bialik

(*1971) Eric Stonestreet

(*1998) Nolan Gould

(*1990) Sarah Hyland

(*1982) Damon Wayans Jr.

(*1986) Emilia Clarke

(*1989) Jane Levy

(*1988) Joshua Bowman

(*1976) Cat Deeley

(*1986) Lena Dunham



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Váhy
28°19’
UranUran:
Panna
24°26’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Ryby
1°55’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »