panna

Louis C. K.
(2013): Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2013, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2013 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)":


Tranzitní horoskop (2013)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Blíženci
7°43’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Štír
9°34’
UranUran:
Panna
24°26’
Beran
4°46’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Ryby
1°05’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Kozoroh
9°20’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Štír
23°34’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Blíženci
12°20’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Ryby
6°03’

Dnes se narodili
Velká Británie Jane Seymour
(*1951) herečka

Česká republika Jiří Šlitr
(*1924) herec, skladatel. zpěvák

Itálie Totò
(*1898) komik, herec, zpěvák

Česká republika Kateřina Neumannová
(*1973) bežkyně na lyžích

Česká republika Berenika Kohoutová
(*1991) herečka, zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Leoš Suchařípa
(*1932) herec, překladatel, dramaturg, div. teoretik

Česká republika Jaromír Hanzlík
(*1948) herec

Spojené státy Ice-T
(*1958) rapper, herec

Německo John McEnroe
(*1959) tenista, herec

Spojené státy Margaux Hemingway
(*1955) modelka, herečka, vnučka E.Hemingwaye


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Horníček
(*1918 - 2003) herec, režisér, spisovatel

Francie Louis J. Gasnier
(*1875 - 1963) režisér, herec

Česká republika Jiří Hanzelka
(*1920 - 2003) cestovatel, spisovatel a publicista

Spojené státy Nat 'King' Cole
(*1919 - 1965) zpěvák, skladatel, pianista

Spojené státy Martha Gellhorn
(*1908 - 1998) válečná reportérka, novinářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »