panna

Louis C. K.
(2015): 67. Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, bavič, scénárista, režisér
Louis C. K. - Film: 67. Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Louis C. K. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oscar 2016 (TV pořad)
(2016) - Tajný život mazlíčků
(2016) - Horace and Pete (TV seriál)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Trumbo
(2015) - Louis C.K.: Live at the Comedy Store
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Špinavý trik
(2013) - Louis C.K.: Můj ty Bože! (divadelní záznam)
(2013) - Jasmíniny slzy
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Talking Funny
(2011) - The Undefeated
(2011) - Louis C.K.: Live at the Beacon Theater
(2010) - Conan
(2010) - Rozvedený se závazky (TV seriál)
(2010) - Louis C.K.: Hilarious
(2009) - Umění lhát
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Largo
(2008) - Vítej doma
(2008) - Louis C.K.: Chewed Up
(2008) - Chvilkové zatmění
(2007) - Nestyda Louis C.K.
(2007) - Jak funguje katolícka cirkev
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Maxed Out: Hard Times, Easy Credit and the Era of Predatory Lenders
(2006) - Lucky Louie (TV seriál)
(2005) - One Night Stand (TV seriál)
(2005) - London
(2002) - Tough Crowd with Colin Quinn
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1998) - Comedy Central Presents
(1997) - The Chris Rock Show
(1996) - The Daily Show
(1995) - HBO Comedy Half-Hour
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1975) - Saturday Night Live
Spoluherci ve filmu "67. Emmy Awards":
(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1957) Frances McDormand

(*1926) Mel Brooks

(*1964) Rob Lowe

(*1962) Joan Cusack

(*1959) Marcia Gay Harden

(*1976) Joe Manganiello

(*1959) Allison Janney

(*1979) Natasha Lyonne

(*1977) Maggie Gyllenhaal

(*1964) Don Cheadle

(*1973) Adrien Brody

(*1973) Peter Facinelli

(*1969) Peter Dinklage

(*1968) LL Cool J

(*1967) Liev Schreiber

(*1952) Christine Baranski

(*1970) Julie Bowen

(*1968) Jane Krakowski

(*1976) Fred Savage

(*1944) Jeffrey Tambor

(*1964) Lisa Cholodenko

(*1982) Jessica Paré

(*1980) Anna Chlumsky

(*1972) Amanda Peet

(*1977) Colin Hanks

(*1975) Christina Hendricks

(*1973) Lena Headey

(*1962) Felicity Huffman

(*1963) John Stamos

(*1970) Tina Fey

(*1978) January Jones

(*1977) Kerry Washington

(*1959) Bradley Whitford

(*1973) Heidi Klum

(*1960) Jane Lynch

(*1974) Jimmy Fallon

(*1978) Taryn Manning

(*1971) Regina King

(*1969) Terrence Howard

(*1958) Reg E. Cathey

(*1965) Viola Davis

(*1991) Emma Roberts

(*1968) Tracy Morgan

(*1962) Jon Stewart

(*1984) Paul Dano

(*1987) Evan Peters

(*1980) Laura Prepon

(*1976) Carice van Houten

(*1961) Ricky Gervais

(*1978) Andy Samberg

(*1984) Jaimie Alexander

(*1978) Ben McKenzie

(*1970) Nikolaj Coster-Waldau

(*1980) Zachary Levi

(*1971) Jon Hamm

(*1966) Nancy O'Dell

(*1961) Julia Louis-Dreyfus

(*1971) Amy Poehler

(*1980) Nazanin Boniadi

(*1998) Ariel Winter

(*1972) Sofía Vergara

(*1970) Taraji P. Henson

(*1962) Denis O'Hare

(*1983) Zoe Kazan

(*1967) Jimmy Kimmel

(*1978) James Corden

(*1984) Aubrey Plaza

(*1969) Amy Landecker

(*1986) Lady Gaga

(*1970) Will Forte

(*1971) Eric Stonestreet

(*1998) Rico Rodriguez

(*1998) Nolan Gould

(*1990) Sarah Hyland

(*1984) Taylor Schilling

(*1996) Sophie Turner

(*1997) Maisie Williams

(*1985) Tatiana Maslany

(*1980) Ellie Kemper

(*1988) Julianne Hough

(*1973) Seth Meyers

(*1948) George Raymond Richard Martin

(*1984) Kate McKinnon

(*1979) Mindy Kaling

(*1986) Alfie Allen

(*1964) Conleth Hill

(*1985) Derek Hough

(*1970) Tony Hale

(*1999) Kiernan Shipka

(*1977) John Oliver

(*1979) Jordan Peele

(*1971) Keegan-Michael Key

(*1974) Carrie Brownstein



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
19°02’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
6°19’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
4°34’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Lev
28°53’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
1°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
23°01’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Beran
10°33’
Střelec
0°54’
UranUran:
Panna
24°26’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Štír
22°00’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Panna
20°23’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°50’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Beran
28°54’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Ryby
27°55’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »