strelec

Ľubomír Záhon
(1971): Čarodejnica

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec
Ľubomír Záhon - Film: Čarodejnica
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1971, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1971 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ľubomír Záhon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Čarodejnica":
(*1944) Pavol Mikulík

(*1941) Peter Debnár

(*1931) Eduard Grečner (režisér)

(*1944) Helena Húsková



Tranzitní horoskop (1971)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
23°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
5°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
14°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
26°18’
Štír
27°40’
SaturnSaturn:
Rak
8°24’
Býk
15°56’
UranUran:
Blíženci
10°36’
Váhy
13°25’
NeptunNeptun:
Váhy
6°16’
Střelec
2°00’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Panna
29°42’
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°40’
Vodnář
25°56’
Černá LunaLilith:
Váhy
3°30’
Panna
13°18’
CheirónCheirón:
Váhy
2°20’
Beran
5°58’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »