strelec

Ľubomír Záhon
(1971): Čarodejnica

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Ľubomír Záhon - Film: Čarodejnica
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1971, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1971 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ľubomír Záhon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Čarodejnica":
(*1944) Pavol Mikulík

(*1941) Peter Debnár

(*1931) Eduard Grečner (režisér)

(*1944) Helena Húsková



Tranzitní horoskop (1971)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
23°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
5°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
14°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
26°18’
Štír
27°40’
SaturnSaturn:
Rak
8°24’
Býk
15°56’
UranUran:
Blíženci
10°36’
Váhy
13°25’
NeptunNeptun:
Váhy
6°16’
Střelec
2°00’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Panna
29°42’
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°40’
Vodnář
25°56’
Černá LunaLilith:
Váhy
3°30’
Panna
13°18’
CheirónCheirón:
Váhy
2°20’
Beran
5°58’

Dnes se narodili
Spojené státy James Caan
(*1940) herec, režisér

Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931) herec, režisér

Spojené státy Jennifer Grey
(*1960) herečka, tanečnice

Česká republika Vilma Cibulková
(*1963) herečka

Velká Británie Keira Knightley
(*1985) herečka


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Tomáš Hanák
(*1957) herec, moderátor

Velká Británie Michael York
(*1942) herec

Spojené státy Quentin Tarantino
(*1963) scénárista, režisér

Itálie Giuseppe Tornatore
(*1956) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Mariah Carey
(*1970) herečka, zpěvačka, návrhářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Věra Špinarová
(*1951 - 2017) herečka, zpěvačka

Spojené státy Eazy-E
(*1963 - 1995) rapper

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770 - 1827) skladatel

Francie Joseph Ignace Guillotin
(*1738 - 1814) propagátor gilotiny, mylně označován za jejího vynálezce

Spojené státy John Kennedy Toole
(*1937 - 1969) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »