strelec

Ľubomír Záhon
(1986): Chlapec do náručia

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec
Ľubomír Záhon - Film: Chlapec do náručia
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ľubomír Záhon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Chlapec do náručia":
(*1949) Andrej Hryc

(*1940) Zita Furková

(*1952) Anna Javorková

(*1966) Zuzana Skopálová-Jányová

(*1966) Petra Vančíková

(*1939) Bronislav Poloczek

(*1959) Ivan Gogál

(*1963) Vlado Hajdu

(*1945) Milan Kňažko

(*1937) Slavo Záhradník

(*1924) Ladislav Chudík

(*1954) Štefan Kožka

(*1943) Martin Huba

(*1965) Roman Luknár

(*1945) Miloslav Luther (režisér)

(*1923) Emil Horváth st.

(*1953) Gustáv Herényi

(*1920) Marta Černická

(*1928) Ján Kramár

(*1923) Vladimír Petruška

(*1961) Tatiana Kulíšková

(*1921) Mária Prechovská

(*1932) Eva Rysová

(*1941) Dušan Lenci

(*1965) Pavlína Mourková

(*1948) Jarmila Koleničová

(*1954) Iveta Kožková

(*1915) Ľudovít Reiter

(*1930) Sonja Korenčiová-Poloniová

(*1955) Oľga Solárová

(*1923) Steva Maršálek

(*1935) Štefan Halás

(*1957) Peter Breiner (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
23°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
5°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
14°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
26°18’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Rak
8°24’
Střelec
5°12’
UranUran:
Blíženci
10°36’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
6°16’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°40’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Váhy
3°30’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Váhy
2°20’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »