strelec

Ľubomír Záhon
(1986): Těžká hodina

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
Ľubomír Záhon - Film: Těžká hodina
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ľubomír Záhon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Těžká hodina":
(*1961) Zuzana Frenglová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1960) Ilona Svobodová

(*1948) Marta Vančurová

(*1947) Viktor Preiss

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1936) Vlado Müller

(*1952) Zdeněk Žák

(*1954) Štefan Kožka

(*1929) Pavel Háša (režisér)

(*1941) Elena Petrovická

(*1959) Ivan Krúpa

(*1932) Juraj Šajmovič st. (kameraman)



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
23°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
5°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
14°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
26°18’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Rak
8°24’
Střelec
5°12’
UranUran:
Blíženci
10°36’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
6°16’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°40’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Váhy
3°30’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Váhy
2°20’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Joan Crawford
(*1906) herečka

Česká republika Kateřina Kornová
(*1967) herečka, modelka, moderátorka

Česká republika Jitka Schneiderová
(*1973) herečka

Japonsko Akira Kurosawa
(*1910) režisér, scénárista, herec

Německo Michael Haneke
(*1942) režisér, scénárista, filosof, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve McQueen
(*1930) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910) herec

Česká republika Jiří Bartoška
(*1947) herec

Česká republika Anna Polívková
(*1979) herečka, tanečnice

Česká republika R. A. Dvorský
(*1899) herec, zpěvák, skladatel, dirigent, nakladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Peter Lorre
(*1904 - 1964) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932 - 2011) herečka

Francie Stendhal
(*1783 - 1842) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu

Itálie Giulietta Masina
(*1921 - 1994) herečka

Česká republika Jan Antonín Pacák
(*1941 - 2007) zpěvák, hudebník, bubeník, výtvarník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »