strelec

Ľubomír Záhon
(1986): Těžká hodina

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec
Ľubomír Záhon - Film: Těžká hodina
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ľubomír Záhon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Těžká hodina":
(*1961) Zuzana Frenglová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1960) Ilona Svobodová

(*1948) Marta Vančurová

(*1947) Viktor Preiss

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1936) Vlado Müller

(*1952) Zdeněk Žák

(*1954) Štefan Kožka

(*1929) Pavel Háša (režisér)

(*1941) Elena Petrovická

(*1959) Ivan Krúpa

(*1932) Juraj Šajmovič st. (kameraman)



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
23°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
5°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
14°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
26°18’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Rak
8°24’
Střelec
5°12’
UranUran:
Blíženci
10°36’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
6°16’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°40’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Váhy
3°30’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Váhy
2°20’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »