strelec

Ľubomír Záhon
(1986): Těžká hodina

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec
Ľubomír Záhon - Film: Těžká hodina
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ľubomír Záhon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Těžká hodina":
(*1961) Zuzana Frenglová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1960) Ilona Svobodová

(*1948) Marta Vančurová

(*1947) Viktor Preiss

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1936) Vlado Müller

(*1952) Zdeněk Žák

(*1954) Štefan Kožka

(*1929) Pavel Háša (režisér)

(*1941) Elena Petrovická

(*1959) Ivan Krúpa

(*1932) Juraj Šajmovič st. (kameraman)



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
23°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
5°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
14°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
26°18’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Rak
8°24’
Střelec
5°12’
UranUran:
Blíženci
10°36’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
6°16’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°40’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Váhy
3°30’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Váhy
2°20’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »