strelec

Ľubomír Záhon
(1986): Těžká hodina

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec
Ľubomír Záhon - Film: Těžká hodina
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1986, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1986 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ľubomír Záhon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Těžká hodina":
(*1961) Zuzana Frenglová

(*1948) Iva Hüttnerová

(*1960) Ilona Svobodová

(*1948) Marta Vančurová

(*1947) Viktor Preiss

(*1951) Svatopluk Skopal

(*1936) Vlado Müller

(*1952) Zdeněk Žák

(*1954) Štefan Kožka

(*1929) Pavel Háša (režisér)

(*1941) Elena Petrovická

(*1959) Ivan Krúpa

(*1932) Juraj Šajmovič st. (kameraman)



Tranzitní horoskop (1986)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
23°24’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
22°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°39’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
5°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
14°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
26°18’
Vodnář
18°21’
SaturnSaturn:
Rak
8°24’
Střelec
5°12’
UranUran:
Blíženci
10°36’
Střelec
19°31’
NeptunNeptun:
Váhy
6°16’
Kozoroh
3°36’
PlutoPluto:
Lev
10°00’
Štír
6°55’
S.UzelS.Uzel:
Rak
19°40’
Býk
5°47’
Černá LunaLilith:
Váhy
3°30’
Býk
23°40’
CheirónCheirón:
Váhy
2°20’
Blíženci
10°24’

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »