kozoroh

Majumi Iizuka
(1998): Pokémon (TV seriál)

Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
43 let
Majumi Iizuka - Film: Pokémon (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1998, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1998 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Majumi Iizuka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Dokidoki! Precure (TV seriál)
(2012) - Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead (TV seriál)
(2011) - Meitantei Conan: Chinmoku no Quarter
(2009) - Fresh Precure! (TV seriál)
(2008) - Shikabane hime: Aka (TV seriál)
(2007) - Nagasarete airantō (TV seriál)
(2006) - xxxHOLiC (TV seriál)
(2006) - UFO Princess Valkyrie: Toki to yume to ginga no utage
(2006) - Kanon (TV seriál)
(2006) - Aria the Natural (TV seriál)
(2005) - UFO Princess Valkyrie: Seireisetsu no hanayome
(2005) - Glass no kamen (TV seriál)
(2005) - Air (TV seriál)
(2004) - ToHeart: Remember My Memories (TV seriál)
(2004) - Tenbatsu Angel Rabbie
(2004) - Galaxy Angel X (TV seriál)
(2003) - UFO Princess Valkyrie: Jūnigatsu no yasōkyoku (TV seriál)
(2003) - Kanon kazahana
(2002) - You're Under Arrest: Taiho shichauzo
(2002) - Tokyo Underground (TV seriál)
(2002) - Pokémon navždy
(2002) - Pocket Monsters Side Stories (TV seriál)
(2002) - Pocket Monsters: Mizu no miyako no mamorigami Latias to Latios
(2002) - Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
(2002) - Kanon (TV seriál)
(2002) - Heat Guy J (TV seriál)
(2002) - Asobot senki gokū (TV seriál)
(2001) - Taiho shichauzo: Second Season (TV seriál)
(2001) - Star Ocean EX (TV seriál)
(2001) - Chance Triangle Session (TV seriál)
(2000) - Poketto monsutâ: Pichû to Pikachû
(2000) - Pokémon 3
(2000) - Pocket Monsters: Mewtwo! Ware wa koko ni ari
(2000) - Pikachu tankentai
(2000) - Geobreeders 2: Mōryō yūgekitai File-XX Ransen toppa
(2000) - Gate Keepers (TV seriál)
(2000) - Escaflowne
(1999) - Weiß kreuz
(1999) - ToHeart (TV seriál)
(1999) - Tenshi ni narumon! (TV seriál)
(1999) - Pokémon 2: Síla jednotlivce
(1999) - Pocket Monsters: Pikachu no fuyuyasumi 2000
(1999) - Majutsushi Orphen Revenge (TV seriál)
(1999) - Mahō tsukai tai! (TV seriál)
(1998) - Weiß kreuz (TV seriál)
(1998) - Slayers Excellent
(1998) - Saint Luminous jogakuin (TV seriál)
(1998) - Princess Nine: Kisaragi joshikō yakyū-bu (TV seriál)
(1998) - Pokémon: První film
(1998) - Pokémon (TV seriál)
(1998) - Pocket Monsters: Pikachu no fuyuyasumi
(1998) - Pikachu no natsuyasumi
(1998) - Majutsushi Orphen (TV seriál)
(1998) - Mahō no Stage Fancy Lala (TV seriál)
(1998) - Glass no kamen: Sen no kamen o motsu shōjo
(1998) - Geobreeders: File-X Chibi neko dakkan
(1997) - Virus (TV seriál)
(1997) - Shin Tenchi muyō (TV seriál)
(1997) - Haunted Junction (TV seriál)
(1996) - Tenkū no Escaflowne (TV seriál)
(1996) - Mahō tsukai tai!
(1996) - Hamelin no Violin Hiki (TV seriál)
(1995) - Totsuzen! Neko no kuni banipal witt
(1995) - Rakusho! Hyper Doll
(1995) - Junkers Come Here
Spoluherci ve filmu "Pokémon (TV seriál)":
(*1931) Ičiró Nagai

(*1974) Kaori Cudži

(*1968) Rica Macumoto

(*1964) Masaja Onosaka

(*1972) Tomokazu Seki

(*1962) Tošihiko Seki

(*1951) Unšó Išizuka

(*1961) Kóiči Jamadera

(*1967) Megumi Hajašibara

(*1970) Susumu Čiba

(*1954) Bin Šimada

(*1932) Hiroši Ótake

(*1955) Mami Kojama

(*1933) Šózó Iizuka

(*1967) Takehito Kojasu

(*1974) Ken'iči Suzumura

(*1970) Juka Imai

(*1962) Miki Itó

(*1950) Hirotaka Suzuoki

(*1967) Júdži Ueda

(*1974) Fumiko Orikasa

(*1965) Ikue Ótani

(*1976) Kendži Nodžima

(*1975) Hóko Kuwašima

(*1970) Činami Nišimura

(*1966) Wataru Takagi

(*1967) Kotono Micuiši

(*1945) Norio Wakamoto

(*1960) Masamicu Hidaka (režisér)

(*1972) Romi Park

(*1976) Jui Horie

(*1942) Ken'iči Ogata

(*1968) Šin'ičiró Miki

(*1965) Satoshi Tajiri (scénárista)

(*1963) Norman J. Grossfeld (scénárista)

(*1949) Takeshi Shudo (scénárista)

(*1979) Rie Kugimija

(*1967) Kazuja Nakai

(*1983) Josh Ruben



Tranzitní horoskop (1998)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
20°11’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
19°31’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
28°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
1°50’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
21°25’
Vodnář
22°21’
SaturnSaturn:
Lev
15°40’
Beran
13°46’
UranUran:
Štír
10°58’
Vodnář
7°08’
NeptunNeptun:
Střelec
14°44’
Kozoroh
28°57’
PlutoPluto:
Váhy
14°08’
Střelec
6°46’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°45’
Panna
13°41’
Černá LunaLilith:
Býk
17°43’
Váhy
1°57’
CheirónCheirón:
Beran
27°18’
Štír
15°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »