panna

Marian Seldes
(1975): Kate McShane

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka
Marian Seldes - Film: Kate McShane
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Marian Seldes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - The Stages of Edward Albee
(2011) - Jeremy Fink and the Meaning of Life
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Poslední gigolo
(2008) - Murnau, Borzage and Fox
(2008) - Tvrdé palice
(2008) - Taktika prstů
(2008) - Home
(2007) - Nezvaný host
(2007) - Melodie mého srdce
(2007) - Holka z předměstí
(2006) - Na prahu noci
(2006) - The Book of Daniel (TV seriál)
(2006) - Big Day (TV seriál)
(2005) - The Needs of Kim Stanley
(2004) - Proteus: A Nineteenth Century Vision
(2004) - Píseň prérie
(2004) - Clubhouse (TV seriál)
(2003) - Úsměv Mony Lisy
(2002) - Intimate Portrait: Joan Van Ark
(2002) - Hollywood v koncích
(2002) - America's Most Terrible Things
(2001) - 100 Centre Street (TV seriál)
(2001) - Taková rodinná romance
(2001) - The Education of Max Bickford (TV seriál)
(2000) - Ti druzí (TV seriál)
(2000) - Kdyby zdi mohly mluvit 2
(2000) - Karaoke
(2000) - Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
(1999) - Zámek hrůzy
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1998) - Tunel do Číny
(1998) - Sex ve městě (TV seriál)
(1998) - Celebrity
(1997) - Utrpení
(1997) - Sám doma 3
(1996) - Remember WENN (TV seriál)
(1996) - Cosby (TV seriál)
(1995) - Tom a Huck
(1995) - Prezident Truman
(1995) - Clarissa
(1995) - Central Park West (TV seriál)
(1994) - In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness
(1993) - The Whole Shebang
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Proměna Betty Lou
(1991) - Walter & Emily (TV seriál)
(1991) - Good & Evil (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1988) - Zits
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Kate & Allie (TV seriál)
(1983) - Loving (TV seriál)
(1978) - Prsty
(1975) - Kate McShane (TV seriál)
(1975) - Kate McShane
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1966) - The Star Wagon
(1965) - Největší příběh všech dob
(1965) - Branded (TV seriál)
(1963) - East Side/West Side (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - The Robert Herridge Theater (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Crime & Punishment, USA
(1959) - The Big Fisherman
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Light in the Forest
(1958) - Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
(1957) - The True Story of Jesse James
(1957) - The Court of Last Resort (TV seriál)
(1957) - Suspicion (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Mladý cizinec
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - The Lonely Night
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - Today
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)
(1952) - Omnibus (TV seriál)
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Kate McShane":
(*1943) Charles Haid

(*1929) Marvin J. Chomsky (režisér)

(*1929) Anne Meara

(*1935) Charles Cioffi

(*1926) Richard H. Kline (kameraman)

(*1915) Larry Gates



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
0°05’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
7°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
14°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
8°54’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
10°20’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Střelec
12°31’
Rak
15°50’
UranUran:
Beran
6°44’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Lev
28°57’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Rak
17°46’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
5°10’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Štír
29°51’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Býk
10°08’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »