vahy

Mark Hamill
(1993): Strážce moře (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.9. 1951 - 14:43h
Místo:
Oakland, Kalifornie
Země:
Věk:
66 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Mark Hamill - Film: Strážce moře (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1993, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1993 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mark Hamill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Star Wars: Episode VIII
(2016) - Thelomeris
(2016) - Batman: The Killing Joke
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2015) - Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá
(2015) - Regular Show: The Movie
(2015) - Minkow
(2015) - Miles from Tomorrowland (TV seriál)
(2015) - Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy
(2015) - Hunt the Truth (TV seriál)
(2014) - Kingsman: Tajná služba
(2014) - Elf: Buddy's Musical Christmas
(2014) - The Flash (TV seriál)
(2013) - I Know That Voice
(2013) - A Fuller Life
(2013) - Virtually Heroes
(2013) - Turbo FAST (TV seriál)
(2013) - Metalocalypse: The Doomstar Requiem - A Klok Opera
(2012) - Sushi girl
(2012) - Motorcity (TV seriál)
(2012) - Jak vycvičit draky (TV seriál)
(2012) - Back to the Sea
(2012) - Airborne
(2011) - Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2010) - The People vs. George Lucas
(2010) - Scooby Doo a přízrak na letním táboře
(2010) - Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
(2010) - Hero Factory (TV seriál)
(2010) - Dan Vs. (TV seriál)
(2010) - Dantovské peklo
(2010) - Čas na dobrodružství (TV seriál)
(2010) - The Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2009) - Normálka (TV seriál)
(2009) - Moji kamarádi Tygr a Pú: Tygr a Pú v muzikálu
(2009) - Afro Samurai: Resurrection
(2008) - Mythic Journeys
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2007) - Robotech: Birth of a Sequel
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2007) - Futurama: Benderovo parádní terno
(2006) - Look, Up in the Sky: The Amazing Story of Superman
(2006) - Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
(2006) - Tom a Jerry: Kdo vyzraje na piráty
(2006) - Robotech: The Shadow Chronicles
(2006) - Queer Duck: The Movie
(2006) - Metalocalypse (TV seriál)
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - Watch the Skies!: Science Fiction, the 1950s and Us
(2005) - Vědecký výzkum z doby hvězdných válek (TV seriál)
(2005) - The Real Glory: Reconstructing 'The Big Red One'
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Choose Your Own Adventure: The Abominable Snowman
(2005) - Galaktická brána
(2005) - Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - The Wrong Coast (TV seriál)
(2004) - Robotí superopice v akci! (TV seriál)
(2004) - Comic Book: The Movie
(2003) - Alec Guinness - portrét
(2003) - Stripperella (TV seriál)
(2003) - Reeseville
(2003) - Danger Rangers (TV seriál)
(2003) - Aero-Troopers: The Nemeclous Crusade
(2002) - Teamo Supremo (TV seriál)
(2002) - Rapsittie Street Kids: Believe In Santa
(2002) - Pětka statečných (TV seriál)
(2002) - Baxter and Bananas
(2002) - Balto na vlčí stezce
(2001) - Time Squad (TV seriál)
(2001) - Thank You, Good Night
(2001) - Night of the Living Doo
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
(2001) - Hamilton
(2001) - Earth Day
(2000) - GPTV
(2000) - Sinbad: Beyond the Veil of Mists
(2000) - Scooby-Doo a invaze vetřelců
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Josef - Král snů
(2000) - The Christmas Lamb
(2000) - Batman Beyond: Return of the Joker
(1999) - The Unauthorized Star Wars Story
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1999) - Wing Commander
(1999) - Walking Across Egypt
(1999) - The Night of the Headless Horseman
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Gen 13
(1999) - Datel Woody (TV seriál)
(1999) - .COM (TV seriál)
(1999) - Bartovy hvězdné války: Simpsonovi vrací úder
(1998) - Super stavby (TV seriál)
(1998) - Watchers Reborn
(1998) - The Powerpuff Girls (TV seriál)
(1998) - Scooby-Doo a ostrov zombií
(1998) - Hamilton
(1998) - Batman a Superman
(1997) - Wonders of the Universe: The Infinite Quest
(1997) - Sci-fi příběhy (TV seriál)
(1997) - Vhoďte minci
(1997) - Pepper Ann (TV seriál)
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1997) - The Legend of Calamity Jane (TV seriál)
(1997) - Laserhawk
(1997) - The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
(1996) - Wing Commander Academy (TV seriál)
(1996) - Spider-Man: Sins of the Fathers
(1996) - The Savage Dragon (TV seriál)
(1996) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1996) - Bruno the Kid: The Animated Movie
(1996) - Bruno the Kid (TV seriál)
(1996) - Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1995) - Městečko prokletých
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Cow and Chicken (TV seriál)
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Silk Degrees
(1994) - Red Planet (TV seriál)
(1994) - The Raffle
(1994) - Phantom 2040 (TV seriál)
(1994) - New Year's Rotten Eve
(1994) - The Magic Flute
(1994) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1993) - Une image de trop
(1993) - Ukryt v čase
(1993) - Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Hollyrock-a-Bye Baby
(1993) - Commander Toad in Space
(1993) - Body Bags: Historky z márnice
(1993) - Batman a fantom
(1992) - Gomorron
(1992) - Sleepwalkers
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - Žena černé magie
(1991) - Mutronics
(1991) - The Flash II: Revenge of the Trickster
(1991) - Earth Angel
(1990) - Půlnoční jízda
(1990) - Flash (TV seriál)
(1989) - Vítr zkázy
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Pád orlů
(1989) - Malá mořská víla
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1983) - From 'Star Wars' to 'Jedi': The Making of a Saga
(1983) - Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
(1982) - Return of the Ewok
(1982) - Nemocnice Britannia
(1981) - The Night the Lights Went Out in Georgia
(1980) - SPFX: The Empire Strikes Back
(1980) - Velká červená jednička
(1980) - Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
(1979) - Sam Fuller and the Big Red One
(1979) - Skatetown, U.S.A.
(1978) - The Star Wars Holiday Special
(1978) - Corvette Summer
(1977) - The Making of 'Star Wars'
(1977) - Wizards
(1977) - Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
(1977) - Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1977) - The City
(1976) - Mallory: Circumstantial Evidence
(1975) - Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic
(1975) - Eric
(1975) - Delancey Street: The Crisis Within
(1974) - The Texas Wheelers (TV seriál)
(1972) - Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)

Mark Hamill - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Strážce moře (TV seriál)":
(*1932) Roy Scheider

(*1937) Yaphet Kotto

(*1953) David Morse

(*1923) Charlton Heston

(*1950) Michael Ironside

(*1931) William Shatner

(*1957) Daniel Stern

(*1965) Ted Raimi

(*1942) Michael York

(*1957) Luca Bercovici

(*1956) Tim Russ

(*1977) Brittany Murphy

(*1968) Sandra Hess

(*1944) Udo Kier

(*1965) Leslie Hope

(*1933) David McCallum

(*1956) Luis Guzmán

(*1962) Lindsay Frost

(*1933) Dom DeLuise

(*1974) Seth Green

(*1976) Jennifer Sky

(*1976) Jonathan Brandis

(*1942) Gabrielle Beaumont (režisérka)

(*1968) Stacy Haiduk

(*1966) Elise Neal

(*1976) Christopher Pettiet

(*1968) Michael A. Nickles

(*1944) Nicolas Surovy

(*1944) Steven Robman (režisér)

(*1951) Carl Lumbly

(*1925) Roscoe Lee Browne

(*1950) Robert Catrini

(*1966) Peter DeLuise

(*1973) Ryan Alosio

(*1939) Christopher Miles

(*1935) Chaim Topol

(*1953) Oscar L. Costo (producent)

(*1953) Oscar L. Costo (režisér)

(*1955) Rockne S. O'Bannon (scénárista)

(*1952) Erick Avari

(*1965) Bradford Tatum

(*1947) Jonathan Banks

(*1970) Rya Kihlstedt

(*1936) Burt Brinckerhoff (režisér)

(*1960) David Marciano

(*1935) Lewis Arquette

(*1959) Tamara Tunie

(*1941) Robert Foxworth

(*1969) Michael Reilly Burke

(*1982) Jonathan Bouck

(*1986) Brittany Snow

(*1952) Kristoffer Tabori

(*1952) John Finn

(*1966) Edward Kerr

(*1939) Charles Cyphers

(*1960) Wanda De Jesus

(*1948) Larry Brandenburg

(*1969) Timothy Omundson

(*1960) Don Franklin

(*1962) Dustin Nguyen

(*1949) Jack McGee

(*1979) Joanna Garcia Swisher

(*1971) David DeLuise

(*1968) Rachael Harris

(*1967) Leslie Bega

(*1962) Holly Gagnier

(*1969) Michael DeLuise

(*1934) Aki Aleong

(*1947) Stephanie Beacham

(*1946) Terence Knox

(*1958) Julia Nickson

(*1950) William Russ

(*1949) Anthony John Denison

(*1956) John Debney (hudební skladatel)

(*1957) Don Davis (hudební skladatel)

(*1933) James Shigeta

(*1939) Bernie Casey

(*1938) Gus Trikonis (režisér)

(*1939) David Spielberg

(*1955) Dennis Christopher

(*1942) Kent McCord

(*1922) Turhan Bey

(*1959) Patricia Charbonneau

(*1983) Christopher James Miller (scénárista)

(*1964) Raphael Sbarge

(*1969) Rob Youngblood

(*1919) Joe Seneca

(*1939) Denis Arndt

(*1963) Rus Blackwell

(*1984) Jennifer Segal



Tranzitní horoskop (1993)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
2°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
18°08’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
2°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
24°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
10°07’
Váhy
13°31’
SaturnSaturn:
Váhy
5°02’
Vodnář
16°24’
UranUran:
Rak
13°43’
Kozoroh
17°41’
NeptunNeptun:
Váhy
18°37’
Kozoroh
18°22’
PlutoPluto:
Lev
20°45’
Štír
24°37’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
8°36’
Střelec
20°23’
Černá LunaLilith:
Rak
9°27’
Ryby
8°33’
CheirónCheirón:
Střelec
27°15’
Lev
22°59’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
7°15’
4. IC:
Beran
29°26’
7. DSC:
Rak
7°15’
10. MC:
Váhy
29°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »