vahy

Mark Hamill
(2008): Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.9. 1951 - 14:43h
Místo:
Oakland, Kalifornie
Země:
Věk:
66 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Mark Hamill - Film: Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mark Hamill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Star Wars: Episode VIII
(2016) - Thelomeris
(2016) - Batman: The Killing Joke
(2015) - Star Wars: Síla se probouzí
(2015) - Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá
(2015) - Regular Show: The Movie
(2015) - Minkow
(2015) - Miles from Tomorrowland (TV seriál)
(2015) - Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy
(2015) - Hunt the Truth (TV seriál)
(2014) - Kingsman: Tajná služba
(2014) - Elf: Buddy's Musical Christmas
(2014) - The Flash (TV seriál)
(2013) - I Know That Voice
(2013) - A Fuller Life
(2013) - Virtually Heroes
(2013) - Turbo FAST (TV seriál)
(2013) - Metalocalypse: The Doomstar Requiem - A Klok Opera
(2012) - Sushi girl
(2012) - Motorcity (TV seriál)
(2012) - Jak vycvičit draky (TV seriál)
(2012) - Back to the Sea
(2012) - Airborne
(2011) - Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2010) - The People vs. George Lucas
(2010) - Scooby Doo a přízrak na letním táboře
(2010) - Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
(2010) - Hero Factory (TV seriál)
(2010) - Dan Vs. (TV seriál)
(2010) - Dantovské peklo
(2010) - Čas na dobrodružství (TV seriál)
(2010) - The Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2009) - Normálka (TV seriál)
(2009) - Moji kamarádi Tygr a Pú: Tygr a Pú v muzikálu
(2009) - Afro Samurai: Resurrection
(2008) - Mythic Journeys
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2007) - Robotech: Birth of a Sequel
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2007) - Futurama: Benderovo parádní terno
(2006) - Look, Up in the Sky: The Amazing Story of Superman
(2006) - Ultimate Avengers 2: Konečná pomsta II
(2006) - Tom a Jerry: Kdo vyzraje na piráty
(2006) - Robotech: The Shadow Chronicles
(2006) - Queer Duck: The Movie
(2006) - Metalocalypse (TV seriál)
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2005) - Watch the Skies!: Science Fiction, the 1950s and Us
(2005) - Vědecký výzkum z doby hvězdných válek (TV seriál)
(2005) - The Real Glory: Reconstructing 'The Big Red One'
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Choose Your Own Adventure: The Abominable Snowman
(2005) - Galaktická brána
(2005) - Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
(2004) - When Star Wars Ruled the World
(2004) - Star Wars: Impérium snů
(2004) - The Wrong Coast (TV seriál)
(2004) - Robotí superopice v akci! (TV seriál)
(2004) - Comic Book: The Movie
(2003) - Alec Guinness - portrét
(2003) - Stripperella (TV seriál)
(2003) - Reeseville
(2003) - Danger Rangers (TV seriál)
(2003) - Aero-Troopers: The Nemeclous Crusade
(2002) - Teamo Supremo (TV seriál)
(2002) - Rapsittie Street Kids: Believe In Santa
(2002) - Pětka statečných (TV seriál)
(2002) - Baxter and Bananas
(2002) - Balto na vlčí stezce
(2001) - Time Squad (TV seriál)
(2001) - Thank You, Good Night
(2001) - Night of the Living Doo
(2001) - Liga spravedlivých (TV seriál)
(2001) - Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
(2001) - Hamilton
(2001) - Earth Day
(2000) - GPTV
(2000) - Sinbad: Beyond the Veil of Mists
(2000) - Scooby-Doo a invaze vetřelců
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Josef - Král snů
(2000) - The Christmas Lamb
(2000) - Batman Beyond: Return of the Joker
(1999) - The Unauthorized Star Wars Story
(1999) - The Stars of Star Wars: Interviews From the Cast
(1999) - Wing Commander
(1999) - Walking Across Egypt
(1999) - The Night of the Headless Horseman
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Gen 13
(1999) - Datel Woody (TV seriál)
(1999) - .COM (TV seriál)
(1999) - Bartovy hvězdné války: Simpsonovi vrací úder
(1998) - Super stavby (TV seriál)
(1998) - Watchers Reborn
(1998) - The Powerpuff Girls (TV seriál)
(1998) - Scooby-Doo a ostrov zombií
(1998) - Hamilton
(1998) - Batman a Superman
(1997) - Wonders of the Universe: The Infinite Quest
(1997) - Sci-fi příběhy (TV seriál)
(1997) - Vhoďte minci
(1997) - Pepper Ann (TV seriál)
(1997) - The New Batman Adventures (TV seriál)
(1997) - The Legend of Calamity Jane (TV seriál)
(1997) - Laserhawk
(1997) - The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
(1996) - Wing Commander Academy (TV seriál)
(1996) - Spider-Man: Sins of the Fathers
(1996) - The Savage Dragon (TV seriál)
(1996) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1996) - Bruno the Kid: The Animated Movie
(1996) - Bruno the Kid (TV seriál)
(1996) - Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1995) - Městečko prokletých
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Cow and Chicken (TV seriál)
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Silk Degrees
(1994) - Red Planet (TV seriál)
(1994) - The Raffle
(1994) - Phantom 2040 (TV seriál)
(1994) - New Year's Rotten Eve
(1994) - The Magic Flute
(1994) - The Fantastic Four (TV seriál)
(1993) - Une image de trop
(1993) - Ukryt v čase
(1993) - Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Hollyrock-a-Bye Baby
(1993) - Commander Toad in Space
(1993) - Body Bags: Historky z márnice
(1993) - Batman a fantom
(1992) - Gomorron
(1992) - Sleepwalkers
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - Žena černé magie
(1991) - Mutronics
(1991) - The Flash II: Revenge of the Trickster
(1991) - Earth Angel
(1990) - Půlnoční jízda
(1990) - Flash (TV seriál)
(1989) - Vítr zkázy
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Pád orlů
(1989) - Malá mořská víla
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1983) - From 'Star Wars' to 'Jedi': The Making of a Saga
(1983) - Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
(1982) - Return of the Ewok
(1982) - Nemocnice Britannia
(1981) - The Night the Lights Went Out in Georgia
(1980) - SPFX: The Empire Strikes Back
(1980) - Velká červená jednička
(1980) - Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
(1979) - Sam Fuller and the Big Red One
(1979) - Skatetown, U.S.A.
(1978) - The Star Wars Holiday Special
(1978) - Corvette Summer
(1977) - The Making of 'Star Wars'
(1977) - Wizards
(1977) - Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
(1977) - Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1977) - The City
(1976) - Mallory: Circumstantial Evidence
(1975) - Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic
(1975) - Eric
(1975) - Delancey Street: The Crisis Within
(1974) - The Texas Wheelers (TV seriál)
(1972) - Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)

Mark Hamill - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)":
(*1973) Neil Patrick Harris

(*1952) Michael Dorn

(*1970) Tom Everett Scott

(*1945) Henry Winkler

(*1944) R. Lee Ermey

(*1955) Corey Burton

(*1962) Tom Kenny

(*1966) Diedrich Bader

(*1950) Billy West

(*1987) Hunter Parrish

(*1962) Michael T. Weiss

(*1979) Morena Baccarin

(*1994) Liliana Mumy

(*1968) John DiMaggio

(*1969) Nika Futterman

(*1969) James Arnold Taylor

(*1955) Kevin Conroy

(*1998) Zachary Gordon

(*1992) Tyler James Williams

(*1933) Julie Newmar

(*1951) Stephen Root

(*1957) Diane Delano

(*1973) Tara Strong

(*1966) Gary Anthony Sturgis

(*1971) Yuri Lowenthal

(*1968) Greg Ellis

(*1968) Adam Beechen (scénárista)



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
2°00’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
18°08’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
2°07’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
24°21’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
10°07’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Váhy
5°02’
Panna
8°24’
UranUran:
Rak
13°43’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Váhy
18°37’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Lev
20°45’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
8°36’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Rak
9°27’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Střelec
27°15’
Vodnář
13°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
7°15’
4. IC:
Beran
29°26’
7. DSC:
Rak
7°15’
10. MC:
Váhy
29°26’

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »