strelec

Mark Twain
(1974): Huckleberry Finn

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.11. 1835 - 04:45h
Místo:
Florida
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
spisovatel, žurnalista
Mark Twain - Film: Huckleberry Finn
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mark Twain - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Tom Sawyer & Huckleberry Finn
(2014) - Láska na vlásku
(2012) - Tom Sawyer a jeho kamarádi
(2012) - Dobrodružství Hucka Finna
(2011) - Tom Sawyer
(2007) - The War Prayer
(2004) - Barbie Princezna a švadlenka
(2002) - Jak jsem se protloukal
(2000) - Tom Sawyer
(2000) - Princ a chuďas
(2000) - Honba za výhrou
(1999) - Princ a surfař
(1999) - Artušův meč
(1998) - Tom Sawyer a Huckleberry Finn
(1998) - Rytířem na hradě Camelot
(1998) - Ava's Magical Adventure
(1996) - The Prince and the Pauper (TV seriál)
(1996) - Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
(1995) - Tom a Huck
(1995) - Můj kamarád duch
(1994) - Milión k jedné
(1993) - Huck and the King of Hearts
(1993) - Dobrodružství Hucka Finna
(1991) - An American Summer
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Princ a chuďas
(1990) - Back to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry Finn
(1989) - Karen na dvoře krále Artuše
(1989) - Chronika Satany mladšego
(1989) - The Diaries of Adam and Eve
(1988) - Ukradnutý biely slon
(1988) - Novyje priključenija janki pri dvore korolja Artura
(1988) - Milionová láska
(1988) - Jake's Journey
(1986) - The Adventures of Tom Sawyer
(1986) - The Adventures of Mark Twain
(1985) - Dobrodružství Huckleberryho Finna
(1985) - The Adventures of Con Sawyer and Hucklemary Finn
(1984) - Ten magor Wilson
(1983) - Sawyer and Finn
(1983) - Neviňátka v cizině
(1982) - Tajemný cizinec
(1982) - Rošťáci a lupiči
(1981) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1981) - Soukromé dějiny neúspěšného tažení
(1981) - Notorious Jumping Frog of Calaveras County
(1981) - Dobrodružství Toma Sawyera a Huckleberryho Finna
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1980) - Život na Mississippi
(1980) - The Man That Corrupted Hadleyburg
(1979) - Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)
(1979) - Astronaut na dvoře krále Artuše
(1978) - A Connecticut Rabbit in King Arthur's Court
(1977) - Princ a chuďas
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - The Prince and the Pauper (TV seriál)
(1976) - Salaperäinen vieras
(1976) - Once Upon a Classic (TV seriál)
(1976) - Elävä vai kuollut
(1975) - Páni kluci
(1975) - Huckleberry Finn
(1974) - Sovsem propaščij
(1974) - Huckleberry Finn
(1973) - Tom Sawyer
(1973) - Tom Sawyer
(1972) - Princ i niščij
(1971) - Great Performances
(1971) - Princ a chuďas
(1970) - A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
(1968) - Smrt Joa Indiána
(1968) - Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
(1968) - Bouřka
(1967) - Mark Twain Tonight!
(1967) - Huckleberry Finn
(1967) - Dobrodružství Toma Sawyera
(1967) - Det er ikke appelsiner, det er heste
(1967) - Czlowiek, który zdemoralizowal Hadleyburg
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Král a vévoda
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Jak jsme osvobozovali Jima
(1965) - Dědictví na úvěr
(1964) - Ukkonen
(1963) - Novela (TV seriál)
(1962) - The Prince and the Pauper
(1962) - Le Théâtre de la jeunesse: Un pari de milliardaire
(1960) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1960) - Mel-O-Toons (TV seriál)
(1959) - Startime (TV seriál)
(1958) - Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1955) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1955) - A Connecticut Yankee
(1954) - Light's Diamond Jubilee
(1954) - Galerie der großen Detektive, Die (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Your Favorite Story (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Milionová bankovka
(1952) - CBS Television Workshop (TV seriál)
(1952) - Campbell Playhouse (TV seriál)
(1949) - Your Show Time (TV seriál)
(1949) - A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - Best Man Wins
(1943) - Princ i niščij
(1939) - The Adventures of Huckleberry Finn
(1938) - Tom Sawyer, Detective
(1938) - The Adventures of Tom Sawyer
(1937) - The Prince and the Pauper
(1936) - Tom Sojer
(1931) - Huckleberry Finn
(1931) - A Connecticut Yankee
(1930) - Tom Sawyer
(1920) - Prinz und Bettelknabe
(1920) - Huckleberry Finn
(1918) - Huck and Tom
(1917) - Tom Sawyer
(1916) - Pudd'nhead Wilson
(1915) - The Prince and the Pauper
(1911) - Science
(1909) - The Prince and the Pauper
(1909) - The Death Disc: A Story of the Cromwellian Period

Mark Twain - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Huckleberry Finn":
(*1914) J. Lee Thompson (režisér)

(*1939) Paul Winfield

(*1914) David Wayne

(*1927) Harvey Korman

(*1908) Arthur O'Connell

(*1944) Odessa Cleveland

(*1957) Jeff East

(*1915) Gary Merrill

(*1940) Natalie Trundy

(*1933) László Kovács (kameraman)

(*1925) Robert B. Sherman (scénárista)

(*1928) Richard M. Sherman (scénárista)



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
7°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
15°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
18°46’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
21°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
12°57’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
14°44’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Štír
0°50’
Rak
0°30’
UranUran:
Vodnář
26°52’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Vodnář
1°38’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Beran
12°57’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Býk
28°40’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Blíženci
6°38’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Blíženci
5°30’
Beran
16°23’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
9°42’
4. IC:
Vodnář
17°21’
7. DSC:
Býk
9°42’
10. MC:
Lev
17°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »