vodnar

Marko Igonda
(1997): Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1974 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herec, scénárista
Marko Igonda - Film: Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Marko Igonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoo (TV seriál)
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2014) - Láska na vlásku
(2014) - Krok do tmy
(2014) - Divoké kone (TV seriál)
(2013) - Zuzana Smatanová - Miluj ma, alebo odíď (hudební videoklip)
(2013) - Poslední odměna
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2013) - Good Night
(2012) - Zradení
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Pod povrchom (TV seriál)
(2012) - Miluj ma alebo odíď
(2012) - Konfident
(2011) - Slovenské kino (TV seriál)
(2010) - Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2010) - Legenda o létajícím Cypriánovi
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Služby v našich službách
(2009) - Rádio (TV seriál)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2009) - Hodinu nevíš...
(2009) - Ako som prežil (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Dark Spirits
(2007) - Rozhovor s nepřítelem
(2007) - Hannibal - Zrození
(2007) - Crash Road
(2006) - Uzavřená společnost
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Restart
(2005) - Krev zmizelého
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Kvet šťastia
(2001) - Zlatý chléb
(2001) - Za nepřátelskou linií
(2001) - Kováč Juraj
(2000) - Fragmenty z malomesta
(1999) - Z kapsy rozprávkára
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1998) - Crazy Six
(1997) - Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas":
(*1963) Matej Landl

(*1955) Peter Šimun

(*1954) Štefan Kožka

(*1941) Igor Čillík

(*1936) Leopold Haverl

(*1954) Boris Farkaš

(*1950) Ivan Romančík st.

(*1937) Ľudovít Moravčík

(*1962) Vladimír Fischer (režisér)

(*1959) Ivan Krúpa

(*1977) Tomáš Maštalír

(*1955) Oľga Solárová

(*1973) Soňa Norisová

(*1975) Vladimír Kobielský

(*1983) Matúš Krátky

(*1975) Henrich Šiška



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
16°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
3°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
18°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
22°36’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Blíženci
28°14’
Beran
1°21’
UranUran:
Váhy
27°46’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Střelec
9°17’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Váhy
6°36’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
26°02’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°17’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Beran
17°05’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Štěpánek
(*1947 - 2010) herec, režisér, novinář, politik, 7. ministr kultury ČR

Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) lékař, parazitolog, jeden ze zakladatelů moderní epidemiologie, Nobelova cena 1902 za výzkum malárie

Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) operní pěvec, zpěvák, kastrát soprán, hudebník

Česká republika Zuzana Dřízhalová
(*1975 - 2011) herečka

Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) sopranistka, operní umělkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »