panna

Martin Růžek
(1978): Babička je ráda

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Červený Kostelec
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Martin Růžek - Film: Babička je ráda
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1978, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1978 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Martin Růžek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Věčná Slavia
(2008) - Sešívaný
(1994) - V erbu lvice
(1993) - Sedmero krkavců
(1993) - Papoušek
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Sněhurka
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Ecce Constantia
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1990) - Přísahám a slibuji (TV seriál)
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1990) - Jak s Kubou šili všichni čerti
(1989) - První sekunda
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Strom pohádek: Rozhodni obraze krásný
(1988) - Rudolf II.
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Pokus o izolaci viru N
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Veronika
(1985) - Případ Platfus
(1985) - Lyžař v parném léte
(1984) - Paragrafy na kolech (TV seriál)
(1984) - Na dosah ruky (TV seriál)
(1984) - Kouzelníkův návrat
(1984) - Komediant
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Moje srdcová sedma (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Posedlost
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Farma
(1982) - Doktor z vejminku (TV seriál)
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Velké malé vody
(1981) - Štědrý den bratří Mánesů
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Křeslo pro hosta
(1980) - 1. máj 1890
(1980) - Poslední prázdniny (divadelní záznam)
(1980) - Královská hra
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Zmizení herce Bendy
(1979) - Zástava
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Na dvoře vévodském
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Dášeňka (TV seriál)
(1979) - Causa Králík
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Tři na lavičce
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Rána jistoty
(1978) - Lakomec
(1978) - Čarovné prstýnky
(1978) - Babička je ráda
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Kandrdasové
(1977) - Zahradník a jeho pán
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Velryba - Abyrlev
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Paličova dcera
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Lalůček
(1977) - Člověk odjinud
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Poslední exil
(1976) - Paleta lásky
(1976) - O třech bratřích
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Milenci z kiosku (divadelní záznam)
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Šavlojedy (TV seriál)
(1975) - Svatba
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - První pohled
(1975) - Páni kluci
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Zahrada (TV seriál)
(1974) - Všechno nejlepší
(1974) - Příliš zelené jaro
(1974) - O Emínce a Havlíčkovi
(1974) - Nádraží
(1974) - Krkonošské pohádky (TV seriál)
(1974) - Královský gambit
(1974) - Dobrodružství s Blasiem
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Větrné moře
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Obhájce
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Hvězda první velikosti
(1973) - Haldy (TV seriál)
(1972) - Záhada červeného pudru
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Silnice
(1972) - Michelup a motocykl
(1972) - Lyra Pragensis (koncert)
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Královna Černá růže
(1972) - Konec knihy šesté
(1972) - Kamenný kvítek
(1972) - Jak to bylo v Únoru
(1972) - Duhový luk (TV seriál)
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1971) - Král, kejklíř a hvězdář
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Jak se dělá televizní soutěž
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1970) - Za ranních červánků
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Kapacita
(1970) - Kaňon samé zlato
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1969) - Kriminalistické sondy (TV seriál)
(1969) - Smrt počestné paní
(1969) - Rozhovor před smrtí
(1969) - Obžalovaná
(1969) - Neohrožený Mikeš
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1969) - Jak se dělá divadlo
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1968) - Všichni dobří rodáci
(1968) - Třináctá komnata
(1968) - Pražské noci
(1968) - Na Žižkově válečném voze
(1968) - Královský omyl
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Farářův konec
(1968) - Dreyfusova aféra (TV seriál)
(1967) - Ženitba
(1967) - Tajemství Viléma Storitze
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - Soudničky (TV seriál)
(1967) - Případ paní Luneauové
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - Navštívenka
(1967) - Marketa Lazarová
(1967) - Jegor Bulyčov
(1967) - Happy end
(1967) - Dita Saxová
(1967) - Deštník
(1967) - Amatér
(1966) - U telefonu Martin
(1966) - Nahá pastýřka
(1966) - Martin a devět bláznů
(1966) - Martin a červené sklíčko
(1966) - Maigret a smutný Alfréd
(1966) - Lidé z maringotek
(1965) - Ztracená tvář
(1965) - Volejte Martina
(1965) - Policajt a chorál
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Máte rádi Mozarta?
(1965) - Konec velké epochy
(1965) - Fotbal
(1964) - Zpívali jsme Arizonu
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1964) - Vajíčko
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Příběh dušičkový
(1964) - Preclík
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Spanilá jízda
Spoluherci ve filmu "Babička je ráda":
(*1968) Tomáš Holý

(*1933) Míla Myslíková

(*1901) Marie Brožová

(*1912) Nataša Gollová

(*1912) Marie Norrová

(*1905) Jiřina Šejbalová

(*1907) Eva Svobodová

(*1947) Lenka Termerová

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1929) Vladimír Menšík

(*1909) Miroslav Homola

(*1904) Vlasta Jelínková

(*1940) Marta Richterová

(*1926) Jiří Tarantík (kameraman)



Tranzitní horoskop (1978)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
29°38’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
11°31’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
13°15’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
13°56’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
24°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
13°12’
Blíženci
29°48’
SaturnSaturn:
Lev
23°20’
Panna
0°08’
UranUran:
Vodnář
24°27’
Štír
15°19’
NeptunNeptun:
Lev
8°38’
Střelec
16°45’
PlutoPluto:
Rak
6°36’
Váhy
16°36’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
16°58’
Váhy
10°31’
Černá LunaLilith:
Váhy
16°26’
Blíženci
28°10’
CheirónCheirón:
Beran
1°15’
Býk
1°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) herec, scénárista

Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) herečka

Spojené státy Peter Falk
(*1927) herec

Česká republika Petr Čepek
(*1940) herec

Česká republika Pavel Bobek
(*1937) zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Štěpánek
(*1947 - 2010) herec, režisér, novinář, politik, 7. ministr kultury ČR

Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) lékař, parazitolog, jeden ze zakladatelů moderní epidemiologie, Nobelova cena 1902 za výzkum malárie

Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) operní pěvec, zpěvák, kastrát soprán, hudebník

Česká republika Zuzana Dřízhalová
(*1975 - 2011) herečka

Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) sopranistka, operní umělkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »