beran

Martin Short
(1994): Clifford

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hamilton, Ontario
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec
Martin Short - Film: Clifford
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Martin Short - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs
(2015) - Live From New York!
(2015) - Being Canadian
(2015) - Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - Working the Engels (TV seriál)
(2014) - Skrytá vada
(2014) - Mulaney (TV seriál)
(2014) - Canadian Screen Awards 2014
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Legenda Země OZ: Dorotka se vrací
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Canada's Got Talent
(2012) - Madagaskar 3
(2012) - I, Martin Short, Goes Home
(2012) - Frankenweenie: Domácí mazlíček
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2011) - Hoodwinked Too! Hood vs. Evil
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Conan
(2010) - The Cat in the Hat Knows a Lot About That! (TV seriál)
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2008) - Modrý slon
(2008) - Kronika rodu Spiderwicků
(2007) - America the Beautiful
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2006) - Macy's Thanksgiving Day Parade
(2006) - Santa Claus 3: Úniková klauzule
(2005) - Tráva (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - Jimmy Glick v Lalawoodu
(2004) - Barbie Princezna a švadlenka
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - A Life of Laughter: Remembering John Ritter
(2003) - 101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase
(2002) - Planeta pokladů
(2002) - CinéMagique
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - Primetime Glick
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - The Making of 'Jimmy Neutron'
(2001) - Žabí princ v New Yorku
(2001) - Jimmy Neutron
(2001) - Holka jako lusk
(1999) - The Martin Short Show
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Úspěšný Mumford
(1999) - Alenka v říši divů
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Junket Whore
(1998) - Princ Egyptský
(1998) - Merlin
(1998) - Akbar's Adventure Tours
(1997) - The Three Stooges Greatest Hits
(1997) - Gilda Radner: The E! True Hollywood Story
(1997) - Z džungle do džungle
(1997) - Stačí si přát
(1996) - The Daily Show
(1996) - The Best of John Candy on SCTV
(1996) - Mars útočí!
(1995) - What Makes You Laugh?
(1995) - MADtv
(1995) - Oblázek a tučňák
(1995) - Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - The Martin Short Show (TV seriál)
(1994) - Clifford
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Příběh dinosaura
(1993) - Nejde o peníze
(1992) - A Spinal Tap Reunion: The 25th Anniversary London Sell-Out (koncert)
(1992) - Oscar's Greatest Moments
(1992) - Martin & Lewis: Their Golden Age of Comedy
(1992) - Kapitán Ron
(1991) - Samé štěstí
(1991) - Hlava rodiny
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - The Earth Day Special
(1989) - Velkofilm
(1989) - Tři uprchlíci
(1989) - The Making of Me
(1989) - I, Martin Short, Goes Hollywood
(1989) - Andrea Martin... Together Again
(1988) - The Best of SCTV
(1988) - The Completely Mental Misadventures of Ed Grimley (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Vnitřní vesmír
(1987) - Really Weird Tales
(1987) - Čestné slovo
(1986) - Comic Relief
(1986) - Tři amigos
(1986) - Dave Thomas: The Incredible Time Travels of Henry Osgood
(1985) - Martin Short: Concert for the North Americas
(1985) - The Canadian Conspiracy
(1983) - SCTV Channel
(1983) - Sunset Limousine
(1982) - Miss Peach of the Kelly School (TV seriál)
(1981) - SCTV Network 90
(1980) - I'm a Big Girl Now (TV seriál)
(1979) - Lost and Found
(1979) - The Family Man
(1979) - The Associates (TV seriál)
(1976) - Second City TV
(1976) - For the Record (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1972) - Right On (TV seriál)
(1972) - The David Steinberg Show (TV seriál)
(1972) - Cucumber (TV seriál)

Martin Short - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Clifford":
(*1935) Charles Grodin

(*1953) Mary Steenburgen

(*1923) Anne Jeffreys

(*1932) Dabney Coleman

(*1963) Annabel Schofield

(*1956) Richard Kind

(*1945) Paul Flaherty (režisér)

(*1920) G. D. Spradlin

(*1948) Marianne Muellerleile

(*1943) Richard Fancy

(*1955) Richard Gibbs (hudební skladatel)

(*1934) John A. Alonzo (kameraman)



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
5°15’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
1°23’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
3°38’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
20°02’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
0°45’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
26°03’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Panna
14°33’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Rak
1°03’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Váhy
16°17’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Lev
16°00’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Beran
7°38’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Býk
8°09’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Střelec
21°42’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »