beran

Martin Veselý
(2015): Dovolená v Protektorátu

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1989 (?)
Země:
Věk:
29 let
Povolání:
herec
Martin Veselý - Film: Dovolená v Protektorátu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Martin Veselý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dovolená v Protektorátu":
(*1971) Zora Cejnková (režisérka)

(*1971) Zora Cejnková (scénáristka)

(*1965) Zdeněk Julina

(*1959) Jaroslav Krejčí

(*1964) Norbert Lichý

(*1980) Pavel Vacek

(*1985) Petr Panzenberger



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
29°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
13°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
1°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
6°53’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Kozoroh
13°54’
Střelec
0°54’
UranUran:
Kozoroh
5°17’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Kozoroh
12°22’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Štír
14°14’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
2°05’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Váhy
7°39’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Rak
2°33’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »