beran

Martin Veselý
(2015): Dovolená v Protektorátu

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1989 (?)
Země:
Věk:
29 let
Povolání:
herec
Martin Veselý - Film: Dovolená v Protektorátu
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2015, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2015 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Martin Veselý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dovolená v Protektorátu":
(*1971) Zora Cejnková (režisérka)

(*1971) Zora Cejnková (scénáristka)

(*1965) Zdeněk Julina

(*1959) Jaroslav Krejčí

(*1964) Norbert Lichý

(*1980) Pavel Vacek

(*1985) Petr Panzenberger



Tranzitní horoskop (2015)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
28°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
29°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
13°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
1°54’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°23’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
6°53’
Lev
21°43’
SaturnSaturn:
Kozoroh
13°54’
Střelec
0°54’
UranUran:
Kozoroh
5°17’
Beran
12°37’
NeptunNeptun:
Kozoroh
12°22’
Ryby
5°23’
PlutoPluto:
Štír
14°14’
Kozoroh
13°10’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
2°05’
Váhy
14°54’
Černá LunaLilith:
Váhy
7°39’
Panna
3°50’
CheirónCheirón:
Rak
2°33’
Ryby
13°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »