kozoroh

Mel Gibson
(2000): Million Dollar Hotel

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.1. 1956 - 16:45h
Místo:
Peekskill, New York
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér
Mel Gibson - Film: Million Dollar Hotel
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mel Gibson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Machete Kills in Space
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Ve jménu krve
(2015) - The Madness of Max
(2014) - Expendables: Postradatelní 3
(2013) - Machete zabíjí
(2012) - Moje letní prázdniny
(2011) - The American Cinematheque Tribute to Robert Downey Jr
(2011) - Pan Bobr
(2011) - The Brain Storm
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Studio ČT24
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Na hraně temnoty
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Nejlepší hollywoodští režiséři (TV seriál)
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2008) - Poslední z trojice hominidů
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Kdo zabil elektromobil?
(2006) - Payback: Straight Up
(2005) - The Contender
(2005) - Ban the Sadist Videos!
(2004) - Film o filmu: Umučení Krista
(2004) - The Big Question
(2004) - Paparazzi
(2004) - Chlapi sobě (TV seriál)
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Making 'Signs'
(2003) - Zpívající detektiv
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - We Were Soldiers: Getting It Right
(2002) - Znamení
(2002) - Údolí stínů
(2001) - The One Dollar Diary
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(2001) - Breaking the News
(2000) - The Simpsons: America's First Family
(2000) - The Making of What Women Want
(2000) - Lord Stanley's Cup: Hockey's Ultimate Prize
(2000) - Drama School (TV seriál)
(2000) - The Art of War
(2000) - Slepičí úlet
(2000) - Po čem ženy touží
(2000) - Patriot
(2000) - Million Dollar Hotel
(1999) - Taff
(1999) - Forever Hollywood
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - Odplata
(1998) - Na plovárně
(1998) - Celebrity Profile: Danny Glover
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1997) - Spiknutí
(1997) - Pravdivá pohádka
(1997) - Den otců
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Výkupné
(1995) - Mel Gibson's Braveheart: A Filmmaker's Passion
(1995) - Australia's Outback: The Vanishing Frontier
(1995) - Statečné srdce
(1995) - Pocahontas
(1995) - Casper
(1994) - Howard Stern
(1994) - Amy Grant: Building the House of Love
(1994) - Maverick
(1993) - Muž bez tváře
(1993) - The Chili Con Carne Club
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gottschalk Late Night
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - Smrtonosná zbraň 3
(1992) - Navždy mladý
(1991) - Dame Edna's Hollywood
(1991) - Mel Gibson's Video Diary 2: Lethal Weapon 3
(1991) - Mel Gibson's Unauthorized Video Diary
(1991) - Mel Gibson Goes Back to School
(1990) - Frank Sinatra: The Best Is Yet to Come
(1990) - Pták na drátě
(1990) - Hamlet
(1990) - Air America
(1989) - Smrtonosná zbraň 2
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Tequila koktejl
(1987) - The Ultimate Stuntman: A Tribute to Dar Robinson
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Smrtonosná zbraň
(1986) - Oprah show
(1985) - Šílený Max a Dóm hromu
(1984) - The Making of 'The Bounty'
(1984) - The Making of 'Mrs. Soffel'
(1984) - Řeka
(1984) - Paní Soffelová
(1984) - Bounty
(1982) - Útočná síla "Z"
(1982) - Rok nebezpečného života
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Šílený Max 2 - Bojovník silnic
(1981) - Punishment (TV seriál)
(1981) - Gallipoli
(1980) - The Chain Reaction
(1979) - Tim, opravdová láska
(1979) - Šílený Max
(1977) - Summer City
(1977) - I Never Promised You a Rose Garden
(1976) - The Sullivans (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1971) - Film '72
(1967) - Omnibus (TV seriál)

Mel Gibson - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Mel Gibson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Million Dollar Hotel":
(*1953) Peter Stormare

(*1975) Milla Jovovich

(*1961) Tim Roth

(*1958) Julian Sands

(*1955) Jimmy Smits

(*1957) Amanda Plummer

(*1969) Jeremy Davies

(*1948) Bud Cort

(*1945) Wim Wenders (režisér)

(*1945) Wim Wenders

(*1910) Gloria Stuart

(*1966) Donal Logue

(*1937) Harris Yulin

(*1954) Richard Edson

(*1960) Bono

(*1960) Bono (scénárista)

(*1953) Charlayne Woodard

(*1938) Tom Bower

(*1948) Brian Eno (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
12°30’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
0°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
29°17’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
13°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
23°19’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
1°03’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Štír
29°10’
Býk
10°23’
UranUran:
Lev
1°02’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Štír
0°11’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Lev
28°20’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°56’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°11’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Vodnář
4°04’
Střelec
11°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
14°59’
4. IC:
Panna
24°21’
7. DSC:
Kozoroh
14°59’
10. MC:
Ryby
24°21’

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »