ryby

Michaela May
(2005): Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Mnichov
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herečka
Michaela May - Film: Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Michaela May - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Rosamunde Pilcher - Wahlversprechen und andere Lügen
(2015) - Frau Roggenschaubs Reise
(2015) - Franziskas Welt: Hochzeiten und andere Hürden
(2015) - Familienfest
(2014) - Unterwegs mit Elsa
(2013) - Utta Danella: Když se stahují mračna
(2012) - Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
(2012) - Tessa Hennig - Elli gibt den Löffel ab
(2012) - Katie Fforde: Maják s vyhlídkou
(2011) - Rozmarné jaro: Ženská k pohledání
(2011) - Loď snů - New York
(2011) - Inga Lindström: Tajemný náhrdelník
(2011) - Die göttliche Sophie - Das Findelkind
(2010) - Zamilovaní doktoři
(2010) - Zamilovaná jeptiška
(2010) - Trau' niemals deinem Chef
(2010) - Eine Sennerin zum Verlieben
(2009) - Polizeiruf 110 - Endspiel
(2009) - Liebe in Venedig, Eine
(2009) - Die Göttliche Sophie
(2008) - Vier Tage Toskana
(2008) - Unser Mann im Süden (TV seriál)
(2008) - Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille
(2008) - Polizeiruf 110 - Rosis Baby
(2008) - Alles was recht ist (TV seriál)
(2007) - Polizeiruf 110 - Taubers Angst
(2007) - Polizeiruf 110 - Jenseits
(2007) - Muž mých snů
(2007) - Hotel snů: Dubai
(2006) - Vier Meerjungfrauen II - Liebe à la carte
(2006) - Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
(2006) - Sen mého muže
(2006) - Polizeiruf 110 - Mit anderen Augen
(2006) - Polizeiruf 110 - Er sollte tot...
(2006) - Kurhotel Alpenglück
(2005) - Das perfekte Promi-Dinner
(2005) - Die Manuela-Story - Alles und noch viel mehr
(2005) - Polizeiruf 110 - Die Prüfung
(2005) - Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel
(2005) - Pod bílými plachtami: Odysea srdcí
(2004) - Salon Brasil
(2004) - Polizeiruf 110 - Vater unser
(2004) - Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll
(2003) - Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden
(2003) - Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel
(2003) - Auch Erben will gelernt sein
(2002) - Sag einfach ja
(2002) - Rosamunde Pilcherová: To hlavní je láska
(2002) - Polizeiruf 110 - Um Kopf und Kragen
(2002) - Polizeiruf 110 - Silikon Walli
(2002) - Loď snů - Chile
(2001) - SOS Barracuda: Lovec dívek
(2001) - Polizeiruf 110 - Gelobtes Land
(2001) - Polizeiruf 110 - Fluch der guten Tat
(2001) - Hochzeit zu viert
(1999) - Zum Sterben schön
(1999) - Liebe und weitere Katastrophen
(1999) - Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
(1999) - Dreamboy obšťastní každou ženu
(1998) - Widows - Erst die Ehe, dann das Vergnügen
(1998) - Milostné scény z planety Země
(1998) - Das Traumschiff - Argentinien
(1996) - Princezna Fantaghiró 5
(1996) - Männer sind was Wunderbares
(1995) - Wozu denn Eltern?
(1995) - Lovers
(1994) - Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
(1994) - Männer sind was Wunderbares - Etikettenschwindel
(1993) - Zwei Halbe sind noch lange kein Ganzes (TV seriál)
(1993) - Tatort - Kesseltreiben
(1993) - Klippen des Todes
(1992) - Doktor z hor (TV seriál)
(1992) - Der Struppi ist weg
(1991) - DAS!
(1991) - Zu zweit geht alles besser
(1989) - Nest, Das (TV seriál)
(1989) - Die Männer vom K3 - Tödlicher Export
(1989) - Hájovna Falkenau (TV seriál)
(1987) - Zur Freiheit (TV seriál)
(1987) - Das Hintertürl zum Paradies
(1986) - Schafkopfrennen (TV seriál)
(1986) - Lauter Glückspilze (TV seriál)
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1986) - Irgendwie und sowieso (TV seriál)
(1986) - Hans im Glück (TV seriál)
(1984) - Wiesingers, Die (TV seriál)
(1983) - Jak by se vám to líbilo ?
(1982) - Neonstadt
(1982) - Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
(1982) - Der Gutmütige Grantler
(1982) - Flöhe hüten ist leichter
(1981) - Tipfehler
(1981) - Die Fluchtlinie
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1980) - Weekend
(1980) - Gesucht wird... Drei Geschichten um nicht ganz ehrenwerte Herren
(1980) - Der Falsche Paß für Tibo
(1980) - Dobytí nebe (TV seriál)
(1980) - The American Success Company
(1979) - Wencke, Udo und der blaue Diamant
(1979) - Tatort - Ein Schuß zuviel
(1979) - Fallstudien
(1977) - Tatort - Flieder für Jaczek
(1976) - Die Leute von Feichtenreut
(1974) - Münchner Geschichten (TV seriál)
(1973) - Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
(1973) - Das Familienfest
(1972) - Kinderheim Sasener Chaussee (TV seriál)
(1972) - Eine Handvoll Brennesseln
(1970) - Komm, liebe Maid und mache
(1969) - Výstřely na Broadwayi
(1969) - Pepe, der Paukerschreck - Die Lümmel von der ersten Bank, III. Teil
(1969) - Der Ewige Gatte
(1967) - Tod läuft hinterher, Der (TV seriál)
(1965) - Chaloupka strýčka Toma
(1965) - Heidi
Spoluherci ve filmu "Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel":
(*1964) Martin Feifel

(*1952) Dominik Graf (režisér)

(*1962) Filip Peeters

(*1957) Mona Seefried

(*1948) Edgar Selge

(*1971) Nina Kunzendorf



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
27°50’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
19°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
16°13’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
2°20’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
18°11’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
20°07’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Váhy
12°41’
Rak
24°53’
UranUran:
Rak
9°54’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Váhy
20°57’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Lev
19°30’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
29°21’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Rak
28°54’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Kozoroh
11°43’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »