lev

Mike Marshall
(1967): Susanne, die Wirtin von der Lahn

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mike Marshall - Film: Susanne, die Wirtin von der Lahn
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1967, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1967 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Marshall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Susanne, die Wirtin von der Lahn":
(*1926) Harald Leipnitz

(*1913) Franz Antel (režisér)

(*1913) Ljuba Welitsch

(*1896) Oskar Sima

(*1919) Raoul Retzer

(*1927) Jacques Herlin

(*1918) Zoltán Basilides

(*1941) Teri Tordai

(*1938) Pascale Petit

(*1924) Gianni Ferrio (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1967)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Lev
1°51’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Ryby
24°02’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Panna
24°25’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Štír
23°32’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Panna
20°37’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Býk
13°17’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Beran
0°43’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Ryby
22°03’

Dnes se narodili
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882 - 1956) herec

Spojené státy Elvis Presley
(*1935 - 1977) zpěvák

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950 - 2004) hokejista a trenér českého týmu

Česká republika Antonín Sova
(*1864 - 1928) spisovatel

Spojené státy Big Mama
(*1905 - 2015) nejstarší žijící veteránka USA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »