lev

Mike Marshall
(1967): Susanne, die Wirtin von der Lahn

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mike Marshall - Film: Susanne, die Wirtin von der Lahn
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1967, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1967 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Marshall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Susanne, die Wirtin von der Lahn":
(*1926) Harald Leipnitz

(*1913) Franz Antel (režisér)

(*1913) Ljuba Welitsch

(*1896) Oskar Sima

(*1919) Raoul Retzer

(*1927) Jacques Herlin

(*1918) Zoltán Basilides

(*1941) Teri Tordai

(*1938) Pascale Petit

(*1924) Gianni Ferrio (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1967)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Lev
1°51’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Ryby
24°02’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Panna
24°25’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Štír
23°32’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Panna
20°37’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Býk
13°17’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Beran
0°43’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Ryby
22°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »