lev

Mike Marshall
(1967): Susanne, die Wirtin von der Lahn

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mike Marshall - Film: Susanne, die Wirtin von der Lahn
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1967, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1967 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Marshall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Susanne, die Wirtin von der Lahn":
(*1926) Harald Leipnitz

(*1913) Franz Antel (režisér)

(*1913) Ljuba Welitsch

(*1896) Oskar Sima

(*1919) Raoul Retzer

(*1927) Jacques Herlin

(*1918) Zoltán Basilides

(*1941) Teri Tordai

(*1938) Pascale Petit

(*1924) Gianni Ferrio (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1967)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Lev
1°51’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Ryby
24°02’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Panna
24°25’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Štír
23°32’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Panna
20°37’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Býk
13°17’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Beran
0°43’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Ryby
22°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »