lev

Mike Marshall
(1972): Frédéric II

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mike Marshall - Film: Frédéric II
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1972, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1972 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Marshall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Frédéric II":
(*1936) Michel Aumont

(*1921) Georges Wilson

(*1945) Claire Vernet

(*1949) Maxence Mailfort

(*1904) Pierre Asso



Tranzitní horoskop (1972)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Střelec
22°27’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Blíženci
0°23’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Váhy
18°06’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Střelec
4°06’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Váhy
2°03’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Vodnář
6°36’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Váhy
23°59’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Beran
9°24’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »