lev

Mike Marshall
(1976): Le Cheval évanoui

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mike Marshall - Film: Le Cheval évanoui
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Marshall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Le Cheval évanoui":
(*1920) Jacques François

(*1942) Yves Rénier

(*1951) Tonie Marshall

(*1945) Caroline Cellier



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Lev
1°01’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »