lev

Mike Marshall
(1976): Le Cheval évanoui

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mike Marshall - Film: Le Cheval évanoui
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Marshall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Le Cheval évanoui":
(*1920) Jacques François

(*1942) Yves Rénier

(*1951) Tonie Marshall

(*1945) Caroline Cellier



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Lev
1°01’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »