lev

Mike Marshall
(1976): Le Cheval évanoui

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mike Marshall - Film: Le Cheval évanoui
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1976, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1976 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Marshall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Le Cheval évanoui":
(*1920) Jacques François

(*1942) Yves Rénier

(*1951) Tonie Marshall

(*1945) Caroline Cellier



Tranzitní horoskop (1976)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Beran
15°34’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Lev
1°01’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Štír
6°24’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Střelec
12°32’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Váhy
11°39’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Štír
19°14’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Beran
6°54’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Beran
23°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »