lev

Mike Marshall
(1989): Francouzská revoluce

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mike Marshall - Film: Francouzská revoluce
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Marshall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Francouzská revoluce":
(*1947) Sam Neill

(*1922) Christopher Lee

(*1951) Jane Seymour

(*1938) Claudia Cardinale

(*1961) Samy Naceri

(*1922) Michel Galabru

(*1943) Klaus Maria Brandauer

(*1931) Robert Enrico (režisér)

(*1931) Robert Enrico (scénárista)

(*1921) Peter Ustinov

(*1941) Vittorio Mezzogiorno

(*1955) Dominique Pinon

(*1952) Georges Corraface

(*1918) Massimo Girotti

(*1946) Yves Beneyton

(*1954) François-Eric Gendron

(*1947) Hanns Zischler

(*1929) Jean Bouise

(*1957) Gabrielle Lazure

(*1930) Richard T. Heffron (režisér)

(*1930) Richard T. Heffron (scénárista)

(*1944) Jean-François Stévenin

(*1942) Geneviève Mnich

(*1960) François Levantal

(*1963) Philippine Leroy-Beaulieu

(*1958) Jean-Yves Berteloot

(*1935) Michel Subor

(*1946) Andrzej Seweryn

(*1952) Ronald Guttman

(*1955) François Cluzet

(*1946) Jean-François Balmer

(*1964) Marie Bunel

(*1949) Jean-Marie Lemaire

(*1925) Georges Delerue (hudební skladatel)

(*1938) Michel Duchaussoy

(*1944) Yves-Marie Maurin

(*1920) Raymond Gerôme

(*1961) Marianne Basler

(*1925) Hans Meyer

(*1945) Daniel Langlet

(*1922) Daniel Boulanger (scénárista)

(*1931) Henri Serre

(*1947) André Penvern

(*1943) Jean-Paul Bonnaire

(*1964) Sebastian Roché



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Itálie Beppe Fenoglio
(*1922 - 1963) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »