lev

Mike Marshall
(1989): Francouzská revoluce

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mike Marshall - Film: Francouzská revoluce
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Marshall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Francouzská revoluce":
(*1947) Sam Neill

(*1922) Christopher Lee

(*1951) Jane Seymour

(*1938) Claudia Cardinale

(*1961) Samy Naceri

(*1922) Michel Galabru

(*1943) Klaus Maria Brandauer

(*1931) Robert Enrico (režisér)

(*1931) Robert Enrico (scénárista)

(*1921) Peter Ustinov

(*1941) Vittorio Mezzogiorno

(*1955) Dominique Pinon

(*1952) Georges Corraface

(*1918) Massimo Girotti

(*1946) Yves Beneyton

(*1954) François-Eric Gendron

(*1947) Hanns Zischler

(*1929) Jean Bouise

(*1957) Gabrielle Lazure

(*1930) Richard T. Heffron (režisér)

(*1930) Richard T. Heffron (scénárista)

(*1944) Jean-François Stévenin

(*1942) Geneviève Mnich

(*1960) François Levantal

(*1963) Philippine Leroy-Beaulieu

(*1958) Jean-Yves Berteloot

(*1935) Michel Subor

(*1946) Andrzej Seweryn

(*1952) Ronald Guttman

(*1955) François Cluzet

(*1946) Jean-François Balmer

(*1964) Marie Bunel

(*1949) Jean-Marie Lemaire

(*1925) Georges Delerue (hudební skladatel)

(*1938) Michel Duchaussoy

(*1944) Yves-Marie Maurin

(*1920) Raymond Gerôme

(*1961) Marianne Basler

(*1925) Hans Meyer

(*1945) Daniel Langlet

(*1922) Daniel Boulanger (scénárista)

(*1931) Henri Serre

(*1947) André Penvern

(*1943) Jean-Paul Bonnaire

(*1964) Sebastian Roché



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Bob Hope
(*1903) herec

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917) 35. prezident usa

Spojené státy Danny Elfman
(*1953) hudební skladatel

Velká Británie Rupert Everett
(*1959) herec, zpěvák, model

Česká republika Věra Plívová-Šimková
(*1934) režisérka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie král Eduard VIII.
(*1894 - 1972) král Spojeného království, císař Indie

Rakousko Alfred Adler
(*1870 - 1937) rakouský lékař a psycholog

Německo Leopold Mozart
(*1719 - 1787) hudební skladatel, otec Wolfganga Amadea Mozarta

Velká Británie Anne Brontë
(*1820 - 1849) spisovatelka

Německo Marie Josefa Bavorská
(*1739 - 1767) římskoněmecká císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »