lev

Mike Marshall
(1989): Francouzská revoluce

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Mike Marshall - Film: Francouzská revoluce
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1989, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1989 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Marshall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Francouzská revoluce":
(*1947) Sam Neill

(*1922) Christopher Lee

(*1951) Jane Seymour

(*1938) Claudia Cardinale

(*1961) Samy Naceri

(*1922) Michel Galabru

(*1943) Klaus Maria Brandauer

(*1931) Robert Enrico (režisér)

(*1931) Robert Enrico (scénárista)

(*1921) Peter Ustinov

(*1941) Vittorio Mezzogiorno

(*1955) Dominique Pinon

(*1952) Georges Corraface

(*1918) Massimo Girotti

(*1946) Yves Beneyton

(*1954) François-Eric Gendron

(*1947) Hanns Zischler

(*1929) Jean Bouise

(*1957) Gabrielle Lazure

(*1930) Richard T. Heffron (režisér)

(*1930) Richard T. Heffron (scénárista)

(*1944) Jean-François Stévenin

(*1942) Geneviève Mnich

(*1960) François Levantal

(*1963) Philippine Leroy-Beaulieu

(*1958) Jean-Yves Berteloot

(*1935) Michel Subor

(*1946) Andrzej Seweryn

(*1952) Ronald Guttman

(*1955) François Cluzet

(*1946) Jean-François Balmer

(*1964) Marie Bunel

(*1949) Jean-Marie Lemaire

(*1925) Georges Delerue (hudební skladatel)

(*1938) Michel Duchaussoy

(*1944) Yves-Marie Maurin

(*1920) Raymond Gerôme

(*1961) Marianne Basler

(*1925) Hans Meyer

(*1945) Daniel Langlet

(*1922) Daniel Boulanger (scénárista)

(*1931) Henri Serre

(*1947) André Penvern

(*1943) Jean-Paul Bonnaire

(*1964) Sebastian Roché



Tranzitní horoskop (1989)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Lev
20°35’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
19°51’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
17°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
3°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
3°52’
Býk
26°41’
SaturnSaturn:
Rak
6°37’
Kozoroh
5°39’
UranUran:
Blíženci
12°35’
Kozoroh
1°47’
NeptunNeptun:
Váhy
2°26’
Kozoroh
9°56’
PlutoPluto:
Lev
8°42’
Štír
14°34’
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°14’
Ryby
7°45’
Černá LunaLilith:
Panna
19°39’
Panna
25°46’
CheirónCheirón:
Panna
17°00’
Rak
3°49’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Egypt Rudolf Hess
(*1894 - 1987) německý nacistický politik

Česká republika Ludvík Kundera
(*1920 - 2010) dramatik, překladatel, básník, prozaik

Itálie Umberto Boccioni
(*1882 - 1916) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Německo Ludwig Mies van Der Rohe
(*1886 - 1969) architekt

Austrálie Azaria Chamberlain
(*1980 - 1980) děvčátko zabité šelmou



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »