beran

Mike Newell
(1978): Little Girls Don't

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St Albans, Anglie
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
režisér, herec
Mike Newell - Film: Little Girls Don't
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1978, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1978 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Newell - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Reykjavik
(2012) - Nadějné vyhlídky
(2010) - Princ z Persie: Písky času
(2007) - Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
(2007) - Láska za časů cholery
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2003) - Úsměv Mony Lisy
(2003) - The Branch (TV seriál)
(2002) - Jo
(2000) - Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
(1999) - Bláznivá runway
(1997) - Krycí jméno Donnie Brasco
(1995) - Neobvyklé dobrodružství
(1994) - Čtyři svatby a jeden pohřeb
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Cesta na západ
(1991) - Čarovný duben
(1990) - Common Ground
(1989) - The Whole Hog
(1989) - Smith and Jones in Small Doses (TV seriál)
(1988) - Soursweet
(1987) - Tichý protest
(1985) - Tanec s cizincem
(1985) - The Good Father
(1983) - Blood Feud
(1983) - Birth of a Nation
(1981) - Bad Blood
(1980) - Probuzení
(1978) - Mr. & Ms. Bureaucrat
(1978) - Little Girls Don't
(1978) - Destiny
(1977) - Muž se železnou maskou
(1977) - The Mayor's Charity
(1977) - Charm
(1977) - Honey
(1977) - The Fosdyke Saga
(1976) - Ready When You Are Mr. McGill
(1976) - Buffet
(1975) - Of the Fields Lately
(1975) - Mrs. Ackland's Ghosts
(1975) - The Midas Connection
(1975) - Lost Yer Tongue?
(1975) - Jack Flea's Birthday Celebration
(1975) - Brassneck
(1975) - The Boundary
(1974) - Silver Wedding
(1974) - Ms or Jill and Jack
(1974) - Late Night Drama (TV seriál)
(1974) - The Childhood Friend
(1974) - The Gift of Friendship
(1974) - Baa Baa Black Sheep
(1973) - £12 Look
(1973) - The Twelve Pound Look
(1973) - The New Word
(1973) - The Melancholy Hussar
(1973) - Barbara's Wedding
(1972) - Not Counting the Savages
(1972) - The Man from Haven (TV seriál)
(1972) - Just Your Luck
(1971) - Mrs. Mouse, Are You Within?
(1971) - The Guardians (TV seriál)
(1971) - Budgie (TV seriál)
(1971) - Big Soft Nelly Mrs. Mouse
(1970) - Death of a Dog
(1970) - Arthur Wants You for a Sunbeam
(1970) - Allergy
(1969) - Blood Relations
(1969) - Big Breadwinner Hog (TV seriál)
(1968) - 69 Murder - The Blood Relation
(1968) - The Visitors
(1968) - Them Down There
(1968) - The Gamekeeper
(1967) - Spindoe (TV seriál)
(1967) - The Kindness of Strangers
(1967) - City 68' (TV seriál)
(1964) - Sharon

Mike Newell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)


Tranzitní horoskop (1978)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
7°10’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
16°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
16°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
22°02’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
12°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
15°24’
Blíženci
29°48’
SaturnSaturn:
Býk
25°10’
Panna
0°08’
UranUran:
Býk
27°31’
Štír
15°19’
NeptunNeptun:
Panna
28°16’
Střelec
16°45’
PlutoPluto:
Lev
3°32’
Váhy
16°36’
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°15’
Váhy
10°31’
Černá LunaLilith:
Blíženci
12°57’
Blíženci
28°10’
CheirónCheirón:
Lev
8°19’
Býk
1°09’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »