beran

Mike Newell
(1997): Krycí jméno Donnie Brasco

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St Albans, Anglie
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
režisér, herec
Mike Newell - Film: Krycí jméno Donnie Brasco
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Newell - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Reykjavik
(2012) - Nadějné vyhlídky
(2010) - Princ z Persie: Písky času
(2007) - Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
(2007) - Láska za časů cholery
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2003) - Úsměv Mony Lisy
(2003) - The Branch (TV seriál)
(2002) - Jo
(2000) - Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
(1999) - Bláznivá runway
(1997) - Krycí jméno Donnie Brasco
(1995) - Neobvyklé dobrodružství
(1994) - Čtyři svatby a jeden pohřeb
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Cesta na západ
(1991) - Čarovný duben
(1990) - Common Ground
(1989) - The Whole Hog
(1989) - Smith and Jones in Small Doses (TV seriál)
(1988) - Soursweet
(1987) - Tichý protest
(1985) - Tanec s cizincem
(1985) - The Good Father
(1983) - Blood Feud
(1983) - Birth of a Nation
(1981) - Bad Blood
(1980) - Probuzení
(1978) - Mr. & Ms. Bureaucrat
(1978) - Little Girls Don't
(1978) - Destiny
(1977) - Muž se železnou maskou
(1977) - The Mayor's Charity
(1977) - Charm
(1977) - Honey
(1977) - The Fosdyke Saga
(1976) - Ready When You Are Mr. McGill
(1976) - Buffet
(1975) - Of the Fields Lately
(1975) - Mrs. Ackland's Ghosts
(1975) - The Midas Connection
(1975) - Lost Yer Tongue?
(1975) - Jack Flea's Birthday Celebration
(1975) - Brassneck
(1975) - The Boundary
(1974) - Silver Wedding
(1974) - Ms or Jill and Jack
(1974) - Late Night Drama (TV seriál)
(1974) - The Childhood Friend
(1974) - The Gift of Friendship
(1974) - Baa Baa Black Sheep
(1973) - £12 Look
(1973) - The Twelve Pound Look
(1973) - The New Word
(1973) - The Melancholy Hussar
(1973) - Barbara's Wedding
(1972) - Not Counting the Savages
(1972) - The Man from Haven (TV seriál)
(1972) - Just Your Luck
(1971) - Mrs. Mouse, Are You Within?
(1971) - The Guardians (TV seriál)
(1971) - Budgie (TV seriál)
(1971) - Big Soft Nelly Mrs. Mouse
(1970) - Death of a Dog
(1970) - Arthur Wants You for a Sunbeam
(1970) - Allergy
(1969) - Blood Relations
(1969) - Big Breadwinner Hog (TV seriál)
(1968) - 69 Murder - The Blood Relation
(1968) - The Visitors
(1968) - Them Down There
(1968) - The Gamekeeper
(1967) - Spindoe (TV seriál)
(1967) - The Kindness of Strangers
(1967) - City 68' (TV seriál)
(1964) - Sharon

Mike Newell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Krycí jméno Donnie Brasco":
(*1940) Al Pacino

(*1957) Michael Madsen

(*1963) Johnny Depp

(*1949) Bruno Kirby

(*1969) Anne Heche

(*1953) James Russo

(*1972) Gretchen Mol

(*1964) Tim Blake Nelson

(*1953) Rocco Sisto

(*1967) Paul Giamatti

(*1942) Robert Miano

(*1959) Brian Tarantina

(*1954) Zach Grenier

(*1957) Željko Ivanek

(*1953) Patrick Doyle (hudební skladatel)

(*1959) Paul Attanasio (scénárista)

(*1924) Val Avery



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
7°10’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
16°42’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
16°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
22°02’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
12°35’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
15°24’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Býk
25°10’
Beran
1°21’
UranUran:
Býk
27°31’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Panna
28°16’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Lev
3°32’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°15’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Blíženci
12°57’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Lev
8°19’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy George Roy Hill
(*1921) režisér filmu Butch Cassidy and the Sundance Kid

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1960) scénárista, režisér

Česká republika Richard Genzer
(*1966) herec, moderátor

Spojené státy JoJo
(*1990) zpěvačka, textařka, herečka

Velká Británie princ George - Vévoda z Kentu
(*1902) princ, vévoda


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924 - 1996) herec

Velká Británie Emily Brontë
(*1818 - 1848) spisovatelka

Německo Alois Alzheimer
(*1864 - 1915) německý psychiatr a neuropatolog

Velká Británie J. M. W. Turner
(*1775 - 1851) anglický romantický krajinář

Japonsko Masaru Ibuka
(*1908 - 1997) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »