rak

Mike Tyson
(1988): The 40th Annual Primetime Emmy Awards

Pohlaví:
Muž
Narození:
30.6. 1966 - 09:40h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
boxer
Mike Tyson - Film: The 40th Annual Primetime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Mike Tyson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Meet the Blacks
(2016) - Back in the Day
(2016) - A Week in London
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - Mr Calzaghe
(2015) - Champs
(2015) - Brand: A Second Coming
(2015) - Yip Man 3
(2015) - Vincentův svět
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Shawn Michaels: Mr Wrestlemania
(2014) - Maravilla, la película
(2014) - Jsem Ali
(2014) - Mike Tyson Mysteries (TV seriál)
(2014) - Algérie pour toujours
(2013) - UFC 160: Velasquez vs. Bigfoot 2
(2013) - The 67th Annual Tony Awards
(2013) - The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment
(2013) - Mike Tyson: Naprostá pravda
(2013) - Zpátky do ringu
(2013) - Scary Movie 5
(2012) - WWE Hall of Fame 2012
(2012) - WrestleMania XXVIII
(2012) - I Beat Mike Tyson
(2012) - Hollywood Renegade
(2012) - Attitude Era
(2011) - Comedy Central Roast of Charlie Sheen
(2011) - Pařba v Bangkoku
(2011) - The Cookout 2
(2011) - Breaking In (TV seriál)
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Conan
(2009) - The Brian McKnight Show
(2009) - Pařba ve Vegas
(2009) - Brothers (TV seriál)
(2008) - The Smoking Gun Presents: World's Dumbest
(2008) - Tyson
(2007) - The Shawn Michaels Story: Heartbreak and Triumph
(2007) - Fool N Final
(2006) - Rocky Balboa
(2005) - The Outsider
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Milenka
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - Driven (TV seriál)
(2001) - P. Diddy feat. Black Rob & Mark Curry - Bad Boy for Life (hudební videoklip)
(2001) - I Love 1980's (TV seriál)
(2001) - Krokodýl Dundee v Los Angeles
(2001) - Beyond the Glory (TV seriál)
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Černá a bílá
(1999) - Boxeři
(1998) - WrestleMania XIV
(1998) - Royal Rumble
(1995) - MADtv
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - Fallen Champ: The Untold Story of Mike Tyson
(1991) - Voices that Care
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - The Late Show
(1986) - Liberty Weekend
(1985) - Larry King Live
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1983) - Webster (TV seriál)
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars

Mike Tyson - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Champs
Spoluherci ve filmu "The 40th Annual Primetime Emmy Awards":
(*1925) Jack Lemmon

(*1961) Michael J. Fox

(*1944) Danny DeVito

(*1961) Woody Harrelson

(*1945) John Lithgow

(*1931) Leonard Nimoy

(*1950) Ron Perlman

(*1915) Anthony Quinn

(*1931) William Shatner

(*1955) Jimmy Smits

(*1951) Kirstie Alley

(*1923) Estelle Getty

(*1951) Jane Seymour

(*1909) Jessica Tandy

(*1948) JoBeth Williams

(*1927) Peter Falk

(*1953) Mary Steenburgen

(*1944) Stockard Channing

(*1959) Tracey Ullman

(*1918) John Forsythe

(*1947) John Larroquette

(*1948) Rhea Perlman

(*1943) Penny Marshall

(*1944) Gregory Hoblit

(*1943) Hugh Wilson

(*1911) Joseph Barbera

(*1910) William Hanna

(*1943) Sharon Gless

(*1950) Larry Drake

(*1949) Ed Begley Jr.

(*1948) John Ritter

(*1941) Stacy Keach

(*1954) Ken Olin

(*1954) Corbin Bernsen

(*1953) Timothy Busfield

(*1932) Dabney Coleman

(*1936) Mary Tyler Moore

(*1964) Robin Givens

(*1947) Jill Eikenberry

(*1930) Edward Woodward

(*1952) Marshall Herskovitz

(*1911) Hume Cronyn

(*1948) George Wendt

(*1955) Polly Draper

(*1955) Kelsey Grammer

(*1950) Ann Jillian

(*1929) Katherine Helmond

(*1944) Tim Reid

(*1949) Garry Shandling

(*1951) Tony Danza

(*1951) Julia Duffy

(*1944) Michael Tucker

(*1906) Gale Gordon

(*1953) Paul Haggis

(*1943) Bruce Weitz

(*1925) Dick Van Dyke

(*1935) Felicia Farr

(*1951) Patricia Wettig

(*1951) Mark Tinker

(*1952) Susan Dey

(*1950) Susan Ruttan

(*1948) Teller

(*1955) Penn Jillette

(*1922) Betty White

(*1955) Peter Douglas

(*1952) Nora Dunn

(*1935) Christina Pickles

(*1934) Rue McClanahan

(*1955) Peter Scolari

(*1922) Bea Arthur

(*1956) Jackée Harry

(*1938) Sherman Hemsley

(*1960) Robert Smigel (scénárista)

(*1922) Richard Kiley

(*1957) Jan Hooks



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
8°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
11°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Lev
4°01’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
4°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
22°48’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
11°57’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Ryby
29°35’
Střelec
25°31’
UranUran:
Panna
16°06’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Štír
19°39’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Panna
16°06’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°05’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Ryby
10°03’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Ryby
26°13’
Blíženci
25°07’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
28°19’
4. IC:
Štír
21°43’
7. DSC:
Vodnář
28°19’
10. MC:
Býk
21°43’

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »