vodnar

Milan Lasica
(2001): Bílé Vánoce Lucie Bílé

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1940 (?)
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herec, dramatik, humorista, spisovatel
Milan Lasica - Film: Bílé Vánoce Lucie Bílé
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Milan Lasica - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Princ Mamánek
(2016) - Slnko v sieti 2016 (TV pořad)
(2016) - Zlatá Lýra
(2016) - Agáva
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Tajemství Mariána Labudy
(2015) - Tajemství Bolka Polívky
(2014) - Mixér
(2014) - Festivalové minúty ARTFILM
(2014) - Milan Čorba
(2014) - Fetiše socializmu (TV seriál)
(2014) - Slovensko 2.0
(2014) - Jak jsme hráli čáru
(2014) - Dědictví aneb Kurva se neříká
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Gypsy Spirit 2013
(2013) - Galashow 60
(2013) - Večerní Brno - zmizelé divadlo
(2013) - Herecké legendy (TV seriál)
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2011) - Legendy popu
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2010) - Zväzácke reminiscencie - Stretnutie generácií
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Uvoľnite sa, prosím
(2009) - Zlatá šedesátá (TV seriál)
(2009) - Nežná 1989 - 20 rokov manželstva so Slobodou
(2009) - Půldruhé hodiny zpoždění (divadelní záznam)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Sedem
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(2008) - Keď odchádza kabaret
(2008) - Karel Čapek a jeho obyčejný svět
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Mínus Dva (divadelní záznam)
(2008) - Dve poviedky s Mariánom Labudom
(2007) - Takí sme boli
(2007) - SOS 100 - Narodeninový špeciál
(2007) - Hit storočia
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Portrét
(2006) - Čétéčko
(2006) - Momentálně jsem mrtvý...
(2006) - Příkopy (TV seriál)
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Příběhy slavných: Tak tohle je ten svět...
(2005) - Příběhy slavných: Hovorově Horňas
(2005) - Mister Jazz (koncert)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Konečná stanice
(2003) - Príchody Milana Lasicu
(2003) - Talár a ptačí zob
(2003) - Jesenná (zato) silná láska
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Předčasná úmrtí: Poslední gróf
(2002) - Mosty - Gesharim 2002 (koncert)
(2002) - Emigranti
(2001) - 7EDEM s r. o.
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - Bílé Vánoce Lucie Bílé
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Věšák
(1999) - Variácie
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Co takhle dát si Gotta
(1999) - Bonzáčik
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Herci s taktovkou
(1999) - Hanele
(1998) - Všetci sú za dverami
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Třináctá klec
(1998) - Pasti, pasti, pastičky
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Mít svůj kout
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Výchova dívek v Čechách
(1997) - Ještě není pozdě
(1996) - Smotánka
(1996) - Perličky P z Hovorů H
(1996) - Hovory H z Paláce K
(1996) - Požírač medvědů
(1996) - Jubileum
(1996) - Čierna ovca
(1996) - Cesta do pekla a zpátky
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Námluvy
(1995) - Komorný spevák
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Saturnin (TV seriál)
(1994) - Saturnin
(1994) - Koncert
(1994) - Hra o láske a smrti
(1994) - Dvaja muži pod posteľou
(1994) - A bol to škovránok
(1993) - Zurvalec
(1993) - Výkupné za náčelníka
(1993) - Tri poviedky s Karolom Machatom
(1993) - Profesor Bernhardi
(1993) - Posledný coctail
(1993) - Podozrenie
(1993) - Kanárská spojka
(1992) - Moje omyly
(1992) - Výstrel na Bonaparta
(1992) - Romulus Veľký
(1992) - O psíčkovi a mačičke
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Safari za kuchyňou (TV seriál)
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1990) - Svědek umírajícího času
(1989) - Zázrak svätého Vitalija
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Škola detektívky (TV seriál)
(1989) - Kucapaca alebo Obnovenie poriadku
(1989) - Kolotoč
(1988) - Ukradnutý biely slon
(1988) - Lovecký nôž
(1988) - Don Juan (divadelní záznam)
(1988) - Adolf Eichmann
(1987) - Mojich sedem divov
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Teta (TV seriál)
(1987) - Pehavý Max a strašidlá
(1987) - Neďaleko do neba
(1987) - Devět kruhů pekla
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Počúvaj tú melódiu
(1985) - Zbierka zaujímavostí
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - On a ona
(1985) - Cengá do triedy
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Polnočná premiéra
(1984) - Pesničky do každého počasia - Vstupujte po jednom!
(1984) - Keď jubilant plače
(1984) - Falešný princ
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Tři veteráni
(1983) - Samorost
(1983) - Malvína z Bretónska
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1983) - Drotár
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Omladnutie
(1982) - Chameleón a tí druhí
(1981) - Okna vesmíru dokořán
(1981) - Ťažká profesia
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Plavčík a Vratko
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Strašne ošemetná situácia
(1980) - Nečakaná návšteva
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Človek nikdy nevie
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Ring volný
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Dve frašky
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Karel Gott ve Slaném
(1978) - Drevený program
(1978) - Dobrý večer, majster Dusík
(1978) - Revízor (divadelní záznam)
(1978) - Parížsky život
(1978) - Nekonečná - nevystupovat
(1978) - Klebetnice
(1978) - Husári (divadelní záznam)
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1976) - Neporaziteľná Vilma (TV seriál)
(1974) - Keď swing bol kráľom
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1969) - Sladké hry minulého léta
(1968) - Hovory H
(1968) - Bumerang
(1968) - Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde
(1968) - Lasica & Satinský a hostia: Soirée
(1967) - Zrkadlo občana Pokorného (TV seriál)
(1967) - Sedem svedkov
(1967) - Cézar a detektívi
(1966) - Silvester na Dunaji
(1966) - Dvaja v lunaparku
(1966) - Bratislavská lýra
(1966) - Model manželstva

Milan Lasica - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Milan Lasica - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Bílé Vánoce Lucie Bílé":
(*1931) Jiří Suchý

(*1931) Hana Hegerová

(*1942) Marta Kubišová

(*1941) Marie Rottrová

(*1948) Viktor Polesný (režisér)

(*1964) Petr Malásek

(*1966) Lucie Bílá

(*1949) Jiří Korn

(*1942) Petr Janda

(*1956) Michal Pavlíček

(*1954) Michael Kocáb

(*1965) Kamil Střihavka

(*1947) František Nedvěd

(*1973) Bohuš Matuš



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
13°30’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
18°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
15°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
19°26’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
20°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
6°25’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Beran
25°40’
Býk
24°34’
UranUran:
Býk
18°00’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Panna
25°08’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Lev
1°31’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°46’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Ryby
15°43’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Rak
15°19’
Střelec
22°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »