kozoroh

Milan Riehs
(1979): Signál

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Třebíč
Země:
Věk:
† 77 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Milan Riehs - Film: Signál
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Milan Riehs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Školní výlet
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2008) - Hlídač č. 47
(2008) - Deskový statek (divadelní záznam)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Náves (TV seriál)
(2001) - Šípková Růženka (TV seriál)
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - Kázání rybám (TV seriál)
(1998) - Třikrát život, třikrát smrt
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1998) - Je třeba zabít Sekala
(1998) - Bídníci
(1997) - Trampoty pana Humbla
(1997) - Silvestr s dědou
(1996) - Zapomenuté světlo
(1996) - Mladý Indiana Jones: Putování s otcem
(1996) - Ceremoniář
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1994) - Dreyfusova aféra (TV seriál)
(1994) - Amerika
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Císařovy nové šaty
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1990) - Král kolonád
(1990) - Jen o rodinných záležitostech
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Záhada zlatého servisu
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1986) - Život a smrt malíře Petra Jana B.
(1986) - Území strachu
(1986) - Smrt krásných srnců
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Podivná přátelství herce Jesenia
(1984) - Utrpení svatého Šebestiána
(1984) - Posel, který se nevrátil
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Pod maskou
(1984) - Amadeus
(1983) - Tři veteráni
(1983) - Síť na bludičku
(1983) - Schöne Wilhelmine, Die (TV seriál)
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Duch soudce Pauknera
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Vojáček a dračí princezna
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Hodina života
(1980) - Útěky domů
(1980) - Temné slunce
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1980) - Italské jaro
(1980) - Džungle před tabulí
(1979) - Signál
(1979) - Řekni mi to beze slov
(1979) - Causa Králík
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Tři mušketýři po třiceti letech (divadelní záznam)
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Poplach v oblacích
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Hodina pravdy
(1977) - Hněv
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Bílá růže
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Město nic neví
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Tribun lidu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Královský gambit
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1967) - Dům ztracených duší
Spoluherci ve filmu "Signál":
(*1923) Ladislav Šimek

(*1945) Dana Syslová

(*1950) Pavel Trávníček

(*1928) Zdeněk Buchvaldek

(*1933) Bořivoj Navrátil

(*1918) Václav Voska

(*1932) Miroslav Zounar

(*1940) Anna Procházková (režisérka)

(*1932) Viktor Maurer

(*1946) Petr Svojtka

(*1922) Soběslav Sejk

(*1939) Jiří Zahajský

(*1921) Lída Plachá

(*1944) Jiří Klem

(*1920) Ludvík Kundera (scénárista)



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
2°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
7°28’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
10°43’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
16°17’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
19°25’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Vodnář
26°42’
Panna
13°53’
UranUran:
Beran
27°33’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Panna
14°19’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Rak
24°56’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
1°22’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Lev
20°14’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Blíženci
4°57’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »