strelec

Miley Cyrus
(2008): Grammy Awards 2008

Pohlaví:
Žena
Narození:
23.11. 1992 - 16:19h
Místo:
Nashville, Tennessee
Země:
Věk:
26 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, textařka
Miley Cyrus - Film: Grammy Awards 2008
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miley Cyrus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Madonna - Bitch I'm Madonna ft. Nicki Minaj (hudební videoklip)
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Jeremy Scott: The People's Designer
(2015) - Hot Girls Wanted
(2015) - Byla to divoká noc
(2015) - A Very Murray Christmas
(2014) - Tongue Tied (hudební videoklip)
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - The 2014 Billboard Music Awards
(2014) - Miley Cyrus: Bangerz Tour (koncert)
(2013) - Will I Am ft. Miley Cyrus, French Montana & Wiz Khalifa: Feelin' Myself (hudební videoklip)
(2013) - Miley Cyrus: Wrecking Ball (hudební videoklip)
(2013) - Miley Cyrus: We Can't Stop (hudební videoklip)
(2013) - Mike Will Made-It - 23 ft. Miley Cyrus, Wiz Khalifa & Juicy J (hudební videoklip)
(2013) - Teen Choice Awards 2013
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Miley: The Movement
(2013) - Miley Cyrus: Adore You (hudební videoklip)
(2012) - 2012 MTV Video Music Awards
(2012) - Teen Choice Awards 2012
(2012) - I Heart Radio Music Festival
(2012) - Billboard Music Awards 2012
(2012) - LOL
(2012) - Kočka
(2011) - Friends for Change Games
(2011) - Justin Bieber: Never Say Never
(2010) - Just Stand Up (hudební videoklip)
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Miley Cyrus in London: Live at the O2 (koncert)
(2010) - Sex ve městě 2
(2010) - Poslední píseň
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - VH1 Divas Live 2009
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Wizards on Deck with Hannah Montana
(2009) - Super Rhino
(2009) - Hannah Montana
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - 2008 American Music Awards
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - MTV Video Music Awards 2008
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - Hannah Montana a Miley Cyrus: To nejlepší z obou světů
(2008) - Bolt - pes pro každý případ
(2007) - 2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards
(2007) - Xposé
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Británie má talent
(2007) - Muzikál ze střední 2
(2006) - Macy's Thanksgiving Day Parade
(2006) - El Hormiguero
(2006) - The Disney Channel Games
(2006) - Vladařova nová škola (TV seriál)
(2006) - Hannah Montana (TV seriál)
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
(2004) - The Xtra Factor
(2004) - The X Factor
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Velká ryba
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - American Idol
(2001) - Doc (TV seriál)
(2001) - Doc
(1999) - Taff
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

Miley Cyrus - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Grammy Awards 2008":
(*1968) Cuba Gooding Jr.

(*1956) Tom Hanks

(*1946) Cher

(*1915) Frank Sinatra

(*1958) Prince

(*1940) Ringo Starr

(*1939) Tina Turner

(*1981) Beyoncé Knowles

(*1978) Usher

(*1969) Jason Bateman

(*1977) Ludacris

(*1978) Nelly Furtado

(*1950) Stevie Wonder

(*1969) Jay-Z

(*1933) Yoko Ono

(*1975) Stacy Ferguson

(*1981) Alicia Keys

(*1986) Solange Knowles

(*1983) Amy Winehouse

(*1975) Will I Am

(*1961) George Lopez

(*1985) Taryn Southern

(*1988) Rihanna

(*1942) Aretha Franklin

(*1978) John Legend

(*1973) Akon

(*1977) Kanye West

(*1983) Carrie Underwood

(*1926) George Martin

(*1976) Leslie Feist

(*1926) Tony Bennett



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
1°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
26°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
27°12’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
12°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
27°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
8°34’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Vodnář
13°04’
Panna
8°24’
UranUran:
Kozoroh
15°35’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Kozoroh
17°03’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Štír
23°13’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
22°26’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Ryby
4°14’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Lev
23°26’
Vodnář
13°15’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Býk
28°38’
4. IC:
Lev
8°40’
7. DSC:
Štír
28°38’
10. MC:
Vodnář
8°40’

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »