vodnar

Minnie Driver
(1995): Cruel Train

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.1. 1970 - 05:25h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, textařka, herečka
Minnie Driver - Film: Cruel Train
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1995, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1995 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Minnie Driver - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - A Conspiracy on Jekyll Island
(2015) - Unity
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Stage Fright
(2014) - Return to Zero
(2014) - Peter Pan Live!
(2014) - Červený stan
(2014) - Beyond the Lights
(2014) - About a Boy (TV seriál)
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Dávám tomu rok
(2012) - Lady Friends
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Prostě skvělá
(2010) - Odsouzení
(2010) - The Deep (TV seriál)
(2010) - Barneyho ženy
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Mateřské galeje
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Zkřížené cesty
(2007) - Revisioned: Tomb Raider (TV seriál)
(2007) - Invaze buranů (TV seriál)
(2007) - Dominový efekt
(2006) - Panna z Juarezu
(2006) - Opilí slávou
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - Zakletá Ella
(2004) - Portrait
(2004) - Fantom opery
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Případ Mahowny
(2003) - Ach ty ženy!
(2001) - A Tribute to Barbra Streisand
(2001) - Zloději a vyděrači
(2001) - D.C. Smalls
(2000) - GPTV
(2000) - Intimate Portrait: Minnie Driver
(2000) - Vrať se mi
(2000) - The Upgrade
(2000) - Slow Burn
(2000) - Krasavice
(1999) - Tarzan
(1999) - South Park: Peklo na Zemi
(1999) - Ideální manžel
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Povodeň
(1998) - Guvernantka
(1998) - At Sachem Farm
(1997) - The Making of 'Good Will Hunting'
(1997) - Jasný terč
(1997) - Dobrý Will Hunting
(1997) - Baggage
(1996) - Žranice
(1996) - Spáči
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Šance pro lásku
(1995) - Politikova žena (TV seriál)
(1995) - My Good Friend (TV seriál)
(1995) - Cruel Train
(1994) - That Sunday
(1994) - The Day Today (TV seriál)
(1993) - Royal Celebration
(1993) - Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - The Zebra Man
(1991) - Salón Eliott (TV seriál)
(1990) - God on the Rocks
(1988) - This Morning
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "Cruel Train":
(*1946) David Suchet

(*1925) Alec McCowen

(*1962) Melanie Hill

(*1958) Adrian Dunbar

(*1840) Émile Zola (spisovatelská předloha)

(*1933) Patrick Godfrey



Tranzitní horoskop (1995)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
10°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
17°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°15’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
4°38’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°21’
Střelec
4°49’
SaturnSaturn:
Býk
2°44’
Ryby
8°01’
UranUran:
Váhy
8°38’
Kozoroh
25°30’
NeptunNeptun:
Střelec
0°37’
Kozoroh
22°35’
PlutoPluto:
Panna
27°07’
Štír
29°32’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
13°41’
Štír
11°44’
Černá LunaLilith:
Lev
6°07’
Býk
29°51’
CheirónCheirón:
Beran
3°23’
Panna
26°21’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
15°39’
4. IC:
Beran
17°27’
7. DSC:
Blíženci
15°39’
10. MC:
Váhy
17°27’

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší čech


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »