vodnar

Minnie Driver
(2009): Taková moderní rodinka (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.1. 1970 - 05:25h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
47 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, textařka, herečka
Minnie Driver - Film: Taková moderní rodinka (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Minnie Driver - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - A Conspiracy on Jekyll Island
(2015) - Unity
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Stage Fright
(2014) - Return to Zero
(2014) - Peter Pan Live!
(2014) - Červený stan
(2014) - Beyond the Lights
(2014) - About a Boy (TV seriál)
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Dávám tomu rok
(2012) - Lady Friends
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Prostě skvělá
(2010) - Odsouzení
(2010) - The Deep (TV seriál)
(2010) - Barneyho ženy
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Mateřské galeje
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Zkřížené cesty
(2007) - Revisioned: Tomb Raider (TV seriál)
(2007) - Invaze buranů (TV seriál)
(2007) - Dominový efekt
(2006) - Panna z Juarezu
(2006) - Opilí slávou
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - Zakletá Ella
(2004) - Portrait
(2004) - Fantom opery
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Případ Mahowny
(2003) - Ach ty ženy!
(2001) - A Tribute to Barbra Streisand
(2001) - Zloději a vyděrači
(2001) - D.C. Smalls
(2000) - GPTV
(2000) - Intimate Portrait: Minnie Driver
(2000) - Vrať se mi
(2000) - The Upgrade
(2000) - Slow Burn
(2000) - Krasavice
(1999) - Tarzan
(1999) - South Park: Peklo na Zemi
(1999) - Ideální manžel
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Povodeň
(1998) - Guvernantka
(1998) - At Sachem Farm
(1997) - The Making of 'Good Will Hunting'
(1997) - Jasný terč
(1997) - Dobrý Will Hunting
(1997) - Baggage
(1996) - Žranice
(1996) - Spáči
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Šance pro lásku
(1995) - Politikova žena (TV seriál)
(1995) - My Good Friend (TV seriál)
(1995) - Cruel Train
(1994) - That Sunday
(1994) - The Day Today (TV seriál)
(1993) - Royal Celebration
(1993) - Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - The Zebra Man
(1991) - Salón Eliott (TV seriál)
(1990) - God on the Rocks
(1988) - This Morning
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "Taková moderní rodinka (TV seriál)":
(*1969) Edward Norton

(*1944) Danny Trejo

(*1962) Matthew Broderick

(*1963) Greg Kinnear

(*1964) Matt Dillon

(*1952) Chazz Palminteri

(*1954) Ellen Barkin

(*1958) Jennifer Tilly

(*1962) Amy Yasbeck

(*1954) Catherine O'Hara

(*1951) Celia Weston

(*1937) Billy Dee Williams

(*1946) Ed O'Neill

(*1946) John Heard

(*1961) Peri Gilpin

(*1973) James Marsden

(*1931) Philip Baker Hall

(*1967) Eddie McClintock

(*1964) Adam Shankman (režisér)

(*1964) Tim Blake Nelson

(*1969) Paget Brewster

(*1940) Lainie Kazan

(*1956) Nathan Lane

(*1970) Julie Bowen

(*1961) Elizabeth Peña

(*1965) Jami Gertz

(*1963) Benjamin Bratt

(*1968) Jane Krakowski

(*1959) Taylor Nichols

(*1976) Fred Savage (režisér)

(*1967) Steve Zahn

(*1945) Ernie Hudson

(*1940) Barry Corbin

(*1983) Jesse Eisenberg

(*1949) Shelley Long

(*1946) Tyne Daly

(*1967) Ty Burrell

(*1959) Maxwell Caulfield

(*1974) David Faustino

(*1956) Ann Magnuson

(*1961) Reginald Hudlin (režisér)

(*1958) Kevin Rodney Sullivan (režisér)

(*1975) Judy Greer

(*1966) Justine Bateman

(*1972) Leslie Mann

(*1914) Norman Lloyd

(*1951) Robert Desiderio

(*1950) Jon Polito

(*1947) Jonathan Banks

(*1971) Mary Lynn Rajskub

(*1969) Diane Farr

(*1970) Bobby Cannavale

(*1975) Andrea Anders

(*1998) Khamani Griffin

(*1980) Kevin Hart

(*1948) Richard Riehle

(*1974) Elizabeth Banks

(*1939) Fred Willard

(*1956) Bryan Cranston (režisér)

(*1965) Dina Waters

(*1952) Caroline Aaron

(*1961) Michael Spiller (režisér)

(*1982) Lauren Cohan

(*1974) Stephen Merchant

(*1975) Will Sasso

(*1962) Roger Bart

(*1974) Seth Gordon (režisér)

(*1969) Justin Kirk

(*1949) Beth Grant

(*1970) Aisha Tyler

(*1974) Melinda Page Hamilton

(*1976) Paul Scheer

(*1955) Bruce Altman

(*1979) James Devoti

(*1964) Matt Roth

(*1998) Ariel Winter

(*1961) Cameron Watson

(*1969) Brandy Ledford

(*1982) Jeffrey Walker (režisér)

(*1975) Jesse Tyler Ferguson

(*1982) Samm Levine

(*1972) Sofía Vergara

(*1974) Rhys Darby

(*1963) Beth McCarthy-Miller (režisér)

(*1966) Fred Armisen

(*1936) Anita Gillette

(*1978) Kristen Schaal

(*1961) Blake Gibbons

(*1990) Matt Prokop

(*1971) Andrew Daly

(*1963) Sam Lloyd

(*1968) John DiMaggio

(*1968) Rachael Harris

(*1964) David Cross

(*1967) Alex Fernandez

(*1928) Ann Morgan Guilbert

(*1970) Nolan North

(*1986) Margo Harshman

(*1971) Kali Rocha



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
10°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
17°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°15’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
4°38’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°21’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Býk
2°44’
Panna
21°45’
UranUran:
Váhy
8°38’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Střelec
0°37’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Panna
27°07’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
13°41’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Lev
6°07’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Beran
3°23’
Vodnář
18°23’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
15°39’
4. IC:
Beran
17°27’
7. DSC:
Blíženci
15°39’
10. MC:
Váhy
17°27’

Dnes se narodili
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Marie Amálie Habsburská
(*1701 - 1756) římskoněmecká císařovna, královna česká

Indie Ravi Shankar
(*1920 - 2012) zpěvák, skladatel

Spojené státy Bettie Page
(*1923 - 2008) modelka

Spojené státy Sam Cooke
(*1931 - 1964) zpěvák

Spojené státy Lindsay Crosby
(*1938 - 1989) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »