vodnar

Minnie Driver
(2016): A Conspiracy on Jekyll Island

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.1. 1970 - 05:25h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, textařka, herečka
Minnie Driver - Film: A Conspiracy on Jekyll Island
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Minnie Driver - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - A Conspiracy on Jekyll Island
(2015) - Unity
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Stage Fright
(2014) - Return to Zero
(2014) - Peter Pan Live!
(2014) - Červený stan
(2014) - Beyond the Lights
(2014) - About a Boy (TV seriál)
(2013) - Hollywood Game Night
(2013) - Dávám tomu rok
(2012) - Lady Friends
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Prostě skvělá
(2010) - Odsouzení
(2010) - The Deep (TV seriál)
(2010) - Barneyho ženy
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Mateřské galeje
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Zkřížené cesty
(2007) - Revisioned: Tomb Raider (TV seriál)
(2007) - Invaze buranů (TV seriál)
(2007) - Dominový efekt
(2006) - Panna z Juarezu
(2006) - Opilí slávou
(2004) - Film Trix 2004
(2004) - Zakletá Ella
(2004) - Portrait
(2004) - Fantom opery
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Případ Mahowny
(2003) - Ach ty ženy!
(2001) - A Tribute to Barbra Streisand
(2001) - Zloději a vyděrači
(2001) - D.C. Smalls
(2000) - GPTV
(2000) - Intimate Portrait: Minnie Driver
(2000) - Vrať se mi
(2000) - The Upgrade
(2000) - Slow Burn
(2000) - Krasavice
(1999) - Tarzan
(1999) - South Park: Peklo na Zemi
(1999) - Ideální manžel
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Povodeň
(1998) - Guvernantka
(1998) - At Sachem Farm
(1997) - The Making of 'Good Will Hunting'
(1997) - Jasný terč
(1997) - Dobrý Will Hunting
(1997) - Baggage
(1996) - Žranice
(1996) - Spáči
(1995) - Zlaté oko
(1995) - Šance pro lásku
(1995) - Politikova žena (TV seriál)
(1995) - My Good Friend (TV seriál)
(1995) - Cruel Train
(1994) - That Sunday
(1994) - The Day Today (TV seriál)
(1993) - Royal Celebration
(1993) - Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - The Zebra Man
(1991) - Salón Eliott (TV seriál)
(1990) - God on the Rocks
(1988) - This Morning
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "A Conspiracy on Jekyll Island":
(*1955) Christopher McDonald

(*1964) John Leguizamo

(*1969) Mary McCormack

(*1993) AnnaSophia Robb

(*1979) Maggie Q

(*1963) Frank Grillo

(*1987) Ed Westwick

(*1986) Dianna Agron



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
10°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
17°53’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°15’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
12°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
4°38’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°21’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Býk
2°44’
Střelec
11°11’
UranUran:
Váhy
8°38’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Střelec
0°37’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Panna
27°07’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
13°41’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Lev
6°07’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Beran
3°23’
Ryby
17°28’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Střelec
15°39’
4. IC:
Beran
17°27’
7. DSC:
Blíženci
15°39’
10. MC:
Váhy
17°27’

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »