ryby

Miou-Miou
(1973): Themroc

Pohlaví:
Žena
Narození:
22.2. 1950 - 10:45h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
69 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Miou-Miou - Film: Themroc
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1973, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1973 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miou-Miou - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - L'après-midi de monsieur Andesmas
(2013) - Landes
(2013) - Bob et les Sex Pistaches
(2013) - Arrêtez-moi
(2012) - Quand je serai petit
(2012) - Láska všemi deseti
(2012) - Bienvenue parmi nous
(2012) - Avanti
(2011) - Vítej, Kaniusho
(2011) - Le Grand restaurant II
(2009) - C à vous
(2009) - Une petite zone de turbulences
(2009) - Pour un fils
(2009) - Petites vacances à Knokke-le-Zoute
(2009) - Koncert
(2008) - Záležitost rodiny
(2008) - Velké alibi
(2008) - Mia a Migo
(2007) - Science des rêves, La - Film B
(2007) - Les Murs porteurs
(2006) - Nauka o snech
(2006) - Le Héros de la famille
(2006) - Avril
(2005) - Riviera
(2005) - Jeden zůstává, druhý odchází
(2004) - Vdavky, sňatky, svazky
(2004) - Folle embellie
(2003) - Záhadné zmizení
(2003) - Le Correcteur
(2001) - Agathe et le grand magasin
(2000) - Tout va bien, on s'en va
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Hors jeu
(1997) - Nettoyage à sec
(1997) - Lásky v Lisabonu
(1996) - Thé ou café
(1996) - Osmý den
(1996) - Má žena mě opustila
(1995) - Une femme dans la tourmente
(1995) - Lístek lásky
(1995) - Josephine et les gitans
(1994) - Montparnasse-Pondichéry
(1994) - Malý indián ve městě
(1993) - Tango
(1993) - Germinal
(1992) - Patrick Dewaere
(1992) - Rej výtržníků
(1991) - Podtrženo, sečteno!
(1991) - Netchaïev est de retour
(1990) - Milou v máji
(1988) - Un vrai bonheur
(1988) - Předčitatelka
(1988) - Les Portes tournantes
(1986) - Večerní úbor
(1986) - L'Argent
(1985) - Une vie comme je veux
(1985) - Blanche a Marie
(1984) - Let Sfingy
(1984) - Horko
(1983) - Pozor! Je vaše žena jen vaše žena?
(1983) - Coup de foudre
(1982) - Josepha
(1982) - Guy de Maupassant
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Je to rozumné?
(1981) - La Gueule du loup
(1980) - Policejní inspektorka
(1979) - Silnice Řím - Neapol neprůjezdná!
(1979) - La Dérobade
(1979) - Au revoir à lundi
(1978) - Cesty na jih
(1977) - Dites-lui que je l'aime
(1976) - Všechno uvidíme
(1976) - Vítězný pochod
(1976) - Jonas, kterému bude 25 let v roce 2000
(1976) - F... comme Fairbanks
(1976) - D'amour et d'eau fraîche
(1976) - Al piacere di rivederla
(1975) - Žádný problém
(1975) - Lily, aime-moi
(1975) - Chytrák a dva společníci
(1974) - Tendre Dracula
(1974) - Buzíci
(1973) - Themroc
(1973) - Spálené stodoly
(1973) - Rabín Jákob
(1973) - Quelques messieurs trop tranquilles
(1973) - Běží, běží po předměstí
(1973) - L'An 01
(1972) - Ça va ça vient
(1971) - La Vie sentimentale de Georges Le Tueur
(1971) - La Cavale
Spoluherci ve filmu "Themroc":
(*1947) Patrick Dewaere

(*1944) Coluche

(*1925) Michel Piccoli

(*1936) Henri Guybet

(*1943) Francesca Romana Coluzzi

(*1952) Béatrice Romand

(*1936) Claude Faraldo (režisér)

(*1944) Marilù Tolo

(*1936) Popeck

(*1924) Roger Riffard

(*1947) Michel Fortin

(*1908) Jeanne Herviale

(*1941) Stéphane Bouy



Tranzitní horoskop (1973)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
3°12’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
4°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
9°42’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
3°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
10°22’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
18°50’
Kozoroh
17°55’
SaturnSaturn:
Panna
17°03’
Blíženci
15°15’
UranUran:
Rak
1°02’
Váhy
22°45’
NeptunNeptun:
Váhy
17°01’
Střelec
6°15’
PlutoPluto:
Lev
16°37’
Váhy
4°25’
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°20’
Kozoroh
17°13’
Černá LunaLilith:
Býk
4°35’
Střelec
4°55’
CheirónCheirón:
Střelec
20°32’
Beran
12°53’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Býk
26°18’
4. IC:
Rak
28°12’
7. DSC:
Štír
26°18’
10. MC:
Kozoroh
28°12’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »