rak

Ned Beatty
(1982): Hračka

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.7. 1937 - 13:00h
Místo:
Louisville, Kentucky
Země:
Věk:
82 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Ned Beatty - Film: Hračka
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ned Beatty - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Výdejna zavazadel
(2013) - Teddy Bears
(2012) - Casting By
(2012) - Go On (TV seriál)
(2011) - Rango
(2011) - Rampart
(2010) - Vrah ve mně
(2010) - Toy Story 3: Příběh hraček
(2009) - V elektrizující mlze
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2007) - Odstřelovač
(2007) - Jako vzteklí psi
(2006) - Superman II: Verze Richarda Donnera
(2005) - Líbezná země
(2004) - Anděl strážný
(2003) - Kde roste červené kapradí
(2002) - This Beautiful Life
(2002) - Prďoši
(2002) - Jak jsem se protloukal
(2001) - Byl jsem krysa (TV seriál)
(2000) - The Wilgus Stories
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Homicide: The Movie
(1999) - Vítejte v Holly Springs
(1999) - Odpíchnout se
(1999) - Hotel pro rukojmí
(1999) - Doživotí
(1998) - Michael Landon: The E! True Hollywood Story
(1998) - Nejlepší hráč
(1997) - Michael Landon
(1997) - Útěk z inferna
(1996) - The Great War and the Shaping of the 20th Century (TV seriál)
(1996) - Šílený kůň
(1996) - Gulliverovy cesty
(1995) - Vražedné alibi
(1995) - Ulice Lareda (TV seriál)
(1995) - Krátká romance
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Vraždy v Radiolandu
(1994) - Replikator
(1994) - The Outlaws: Legend of O.B. Taggart
(1993) - Warren Oates: Across the Border
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Dobrou chuť, mami
(1993) - The Boys (TV seriál)
(1993) - Bourák
(1992) - Lincoln
(1992) - Earth and the American Dream
(1992) - The Golden Palace (TV seriál)
(1992) - T Bone a Weasel
(1992) - Předehra k polibku
(1992) - Proces: Cena za vášeň
(1992) - Illusions
(1992) - Blind Vision
(1991) - Frederic Remington: The Truth of Other Days
(1991) - Poslouchej mou píseň
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Vzhůru ke dnu!
(1990) - The Tragedy of Flight 103: The Inside Story
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - A Cry in the Wild
(1990) - Cesta do Avonlea (TV seriál)
(1990) - Captain America
(1990) - Bláznivý exorcista
(1990) - Big Bad John
(1990) - Back to Hannibal: The Return of Tom Sawyer and Huckleberry Finn
(1990) - Andělské náměstí
(1989) - Sex and Buttered Popcorn
(1989) - Time Trackers
(1989) - Spy
(1989) - Poslední svědek
(1989) - Noci v Tennessee
(1989) - Ministry of Vengeance
(1989) - Last Train Home
(1989) - Chattahoochee
(1989) - B.L. Stryker (TV seriál)
(1988) - Zatracená duše
(1988) - Zakázaná láska
(1988) - Shadows in the Storm
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Půlnoční křižovatka
(1988) - Přepnout na život
(1988) - Jdi za světlem
(1988) - Fialový návštěvník
(1987) - Dolly
(1987) - The Trouble with Spies
(1987) - Rolling Vengeance
(1987) - Čtvrtý protokol
(1986) - The New Hollywood Squares
(1986) - Zpátky do školy
(1986) - Policie z New Orleans
(1986) - It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
(1986) - The Haunting of Barney Palmer
(1985) - Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
(1985) - Neklidní rodáci
(1985) - Konrad
(1985) - Charlotte Forten's Mission: Experiment in Freedom
(1985) - Hostage Flight
(1985) - Alfred Hitchcock Presents
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Poslední dny Pompejí (TV seriál)
(1984) - The Murder of Sherlock Holmes
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - Don't Ask Me, Ask God
(1984) - Celebrity (TV seriál)
(1983) - Stroker Ace
(1983) - Kentucky Woman
(1983) - Bláznivá láska
(1982) - A Woman Called Golda
(1982) - Pray TV
(1982) - Hračka
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1982) - Denmark Vessey's Rebellion
(1982) - The Ballad of Gregorio Cortez
(1981) - Už nebudu mlčet
(1981) - Splendor in the Grass
(1981) - Malá, menší, ještě menší
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1981) - All the Way Home
(1980) - Superman 2
(1980) - Nebe, peklo, ráj
(1980) - Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones
(1980) - The American Success Company
(1980) - All God's Children
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - 1941
(1979) - Wise Blood
(1979) - Promises in the Dark
(1979) - Friendly Fire
(1978) - The Making of 'Superman: The Movie'
(1978) - Superman
(1978) - A Question of Love
(1978) - Ponorka na dně
(1977) - Vymítač ďábla 2: Kacíř
(1977) - The Great Bank Hoax
(1977) - Tales of the Unexpected (TV seriál)
(1977) - Tail Gunner Joe
(1977) - Szysznyk (TV seriál)
(1977) - Our Town
(1977) - Lucan
(1977) - Ilegální přistěhovalec
(1976) - Všichni prezidentovi muži
(1976) - Visions (TV seriál)
(1976) - Velký autobus
(1976) - Stříbrný blesk
(1976) - Network
(1976) - Mikey and Nicky
(1976) - Hunter
(1976) - Big Henry and the Polka Dot Kid
(1975) - W.W. and the Dixie Dancekings
(1975) - Smrtící věž
(1975) - Nashville
(1975) - Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Poprava vojína Slovika
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Lucas Tanner (TV seriál)
(1973) - The Thief Who Came to Dinner
(1973) - Poslední americký hrdina
(1973) - Na straně zákona
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Kdo zabil Jo-Ann Marcusovou a Kathy Nelsonovou
(1973) - Dying Room Only
(1972) - The Dangerous World of 'Deliverance'
(1972) - Život a doba soudce Roye Beana
(1972) - Vysvobození
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - Footsteps
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Hračka":
(*1940) Richard Pryor

(*1930) Richard Donner (režisér)

(*1959) Alex Hyde-White

(*1947) Tony King

(*1916) Jackie Gleason

(*1937) Tony Burton

(*1903) Wilfrid Hyde-White

(*1956) Louis Herthum

(*1933) László Kovács (kameraman)

(*1968) Scott Schwartz

(*1939) Patrick Williams (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
14°12’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
24°30’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
12°08’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
28°50’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
20°06’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°30’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Beran
5°02’
Váhy
21°28’
UranUran:
Býk
12°55’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Panna
16°35’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Rak
27°54’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
13°39’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Střelec
0°45’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Blíženci
26°10’
Býk
18°14’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Váhy
15°01’
4. IC:
Kozoroh
17°05’
7. DSC:
Beran
15°01’
10. MC:
Rak
17°05’

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »